發新話題

2008【學界盃】4月20日(星期日) 3:00-7:00pm 九龍公園室內運動場

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-28 15:08 發表
一定預你....謝謝支持
意見
1) 分齢比賽
2) 8 or 10  歲以下檯調低高度

:lol

Smallstar

幼稚園組  x 1
小學組     x 1

:lol
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-1 11:32 發表

有幼稚園組咩?
未讀小學嘛,
幼稚園組別打小學組

:lol :lol :lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-13 00:15 發表
Pls cfm if you ok and pls PM your mobile to me, tks!
4月13日 星期日早上七時正 book 場

Book
歌和老街 一樓
1-8 號檯 3-5pm

引用:
原帖由 新手上路 於 2008-4-13 07:10 發表
己book 歌街5. 6 . 8 (3張檯)
1500-1700
己盡了力.
Thanks,新手上路
I had booked 1,2
15-17pm

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-4-13 09:08 發表
剛剛看過已經全部 book 好, 恭喜!
有問號果幾張 book 唔到呀

你係唔係已book 左有 ? 號果幾張 ??

我老人癡呆,原來自己 book 左 3號枱 3-5pm 都唔記得左!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-8 15:22 發表
夠吾夠人幫手 ? 我可以盡錦力 liness" />
絕對歡迎,到時見

Updated list, Please check

引用:
原帖由 tabo 於 2008-5-9 10:51 發表
請問最update張list係邊到可以看到呀?thx
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=4527&extra=&page=1

引用:
原帖由 chuhoikuen 於 2008-5-12 19:42 發表
我攞左第3呀
超happy
恭喜,第三隻獎盃都唔細隻

引用:
原帖由 kanlappong 於 2008-5-12 17:07 發表
我係比賽輸得好慘,其他乒乓高手又怎樣,邊個拿倒冠軍??
下次再來過,不要灰心

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-13 17:57 發表

唔緊要, 信信同生生昨天都玩得好開心, 我見有些哥哥都就住他們來打.  liness" />
最后他們仲打雙打 tim

http://photos-200.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v257/229/124/593564200/n593564200_403497_659 ...
下次要較低張檯比佢地打啦, 乒總青少年比賽, 八歲以下小朋友都後較低檯打, 唔夠高打得比較辛苦, 呢張檯高度到比較適合,  貓貓係唔係你後尾較返低比佢地打架?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-13 18:25 發表
星星....信信問什麼時候同生生再打...他們打得好開心, 下次攪個 8碎以下同樂日
好呀! 都係星期日啦, 我個仔又話打得好開心呀, 重問點解咁快打完要返屋企

引用:
原帖由 細細粒~ 於 2008-5-13 17:53 發表
今次見到2008年香港乒乓球論壇 - 初級組     GROUP - FF

1) 蘇賀生
2) 梁凱竣      
3) 何志豪       
4) 朱凱權      
5) 陳以信

1) 蘇賀生+5) 陳以信 好慘..一開波就比人沖..又去汁波..見 ...
班大哥哥已經就住佢兩個打架啦, 不過佢地兩個重未識計分架, 幾多比幾都唔識, 淨係識簡單加數, 兩個要九月先讀一年級

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-5-13 18:41 發表

我又要同佢地打~~ liness" />  
吓! 你又打,,你都未同我打過!

Sorry 遲了上載照片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題