發新話題

2008【學界盃】4月20日(星期日) 3:00-7:00pm 九龍公園室內運動場

you are primary school or secondary school ?  F1

最緊要唔好撞青少年賽同恒生學界盃..........

我參加。:loveliness:
本帖最近評分記錄

我想問:
學界--是不是指參加者要來自同一間學校?
是否需要一個成年人充當領隊?

可否幫我留一個中學,一個小學!
最遲星期一覆

THX!
本帖最近評分記錄

抱歉未足夠100分的網友暫不能報名, 我們會優先給資深網友報名, 額FULL 即止.  想儘快報名, 只能多多發帖

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-31 21:44 發表
抱歉未足夠100分的網友暫不能報名, 我們會優先給資深網友報名, 額FULL 即止.  想儘快報名, 只能多多發帖
請問有冇最新的報名名單呢??

青少年賽不會撞, 青少年由三月中旬打到四月底.  但恒生學界杯什麼時候打呢 ?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 09:20 發表
青少年賽不會撞, 青少年由三月中旬打到四月底.  但恒生學界杯什麼時候打呢 ?
恒生學界盃一般會在五月份開鑼.........
但如果我地係五月上旬搞..
應該問題唔大既

HKTTF 中學盃 / 小學盃 - 比賽詳情 (增加中學組人數)

第一屆 HKTTF 學界盃乒乓球比賽

第一屆 HKTTF 學界盃乒乓球比賽

日期 : 5月12日
地點 : 歌和老街
時間 : 12:00pm-6:00pm  (6 小時)
費用 : HK$40,
名額 : 暫定 32 (分別為中學組 & 小學組)
抽籤 : 稍後由 Yiu Yiu 負責
獎項 : 冠, 亞, 季各一名可獲獎杯或獎牌一個
查詢 : MSN : [email protected]
賽制 : 四人一組, 分 作單循環 (三局兩勝11分),首兩名出線再進行單淘汰(五局三勝11分), 決賽 (七局四勝)

如比賽未能在指定時間完成, 本站有權將比賽賽制更改

參加資格 :
1) 香港居民  
2) 21歲或以下之全職學生
3) 不分男女
4) 參加者必須為本論壇會員,會員之學生或會員之小朋友

備註 :
1) 每場比賽均可計算積分在 HKTTF 積分磅內. 詳細的積分計算方法, 稍後公佈.  
2) 板主或積分較高的會員可獲優先報名, 名額每人兩個 (2月7日公開報名)

報名辦法 :

1) 請在本帖回覆確認 (先到先得, 以本帖記錄為準)
2) 必須註明 中學組 或 小學組
3) 請註明參加者人數及網名

在本帖報名後請以電郵下列資料給本站 [email protected] (請不要 PM 本人)

1) 中文姓名
2) 在本論壇使用之網名
3) 年齡
4) 級別
5) 聯絡電話 及 聯絡人 (家長或教練)
6) 電郵地址
7) 所屬學校地區

費用稍後會再以電郵 / 電話通知閣下如何收取;以上資料本論壇保持修改內容的權利!

請各會員緊密注意這 Post, 現在要預測參賽人數, 以便安排訂場。

如有熱心人仕捐出獎品或想贊助本次賽事,

請與本論壇聯絡 email : [email protected] 或 PM 本站之管理員

HKTTF 學界盃 - 正選名單 (中學組)

1. 乒乓小王子
2. 太陽之子 (學生)
3. ele1214
4. 秘密
5. 亞影
6. 幻殺
7. 瑋仔 (學生)
8. TO-307
9. money
10.Myron
11.長膠狗eden
12.LauKarYat
13.啊影
14.offsive
15.乒乓小子BEN
16.啊龍Lung
17.拉抽王
18.ms456
19.mic00126
20. siu_b0205
21. ewb2005_3
22. 一燈大師 (仔仔)
23. philipleung
24. 龍的芯
25.橫板佬
26.paultsui2000

HKTTF 學界盃 - 正選名單 (小學組)
1. 以信
2. 太陽之子 (學生)
3. 乒域 A
4. 乒域 B
5. 乒域 C
6. 瑋仔 (學生)
7. Smallstar (boy)
8. Smallstar (girl)
9. ils1
10. philipleung
11.dustin子
12.chuhoikuen
13. pianopiano
14. 乒域 D
15.seahorse2312

講真,真係好難就,就到D學生,又就唔到D工作人員:L

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 10:56 發表
講真,真係好難就,就到D學生,又就唔到D工作人員:L
咁就唯有大家盡力la>.......

我覺得最緊要定左一個日子先,唔好理佢撞唔撞比賽,乒總果D當然要就,
但係私人果D就唔好理咁多,小弟係無針對成份,我份人比較直!
最初定左係3月24號,之後又再改,好難同D家長交付!
因為佢地都要安排家庭節目!所以小弟覺得,定左大約的日子係最重要!
以上係個人意見

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 11:06 發表
我覺得最緊要定左一個日子先,唔好理佢撞唔撞比賽,乒總果D當然要就,
但係私人果D就唔好理咁多,小弟係無針對成份,我份人比較直!
最初定左係3月24號,之後又再改,好難同D家長交付!
因為佢地都要安排家庭節目!所以小弟 ...
我地黎緊會book場...
一確定就會馬上公佈呢......

Smallstar

幼稚園組  x 1
小學組     x 1

:lol
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-2-1 11:27 發表
Smallstar

幼稚園組  x 1
小學組     x 1

:lol
有幼稚園組咩?

我報名
中學組
謝謝
本帖最近評分記錄

welcome 307

我報名
中學組