發新話題

2008【學界盃】4月20日(星期日) 3:00-7:00pm 九龍公園室內運動場

2008【學界盃】4月20日(星期日) 3:00-7:00pm 九龍公園室內運動場

日期 : 2008-04-20
地點 : 九龍公園
時間 : 3:00 - 7:00pm ( 4:00PM 抽籤 )

歡迎各界友好前來參觀 !!

經內部委員會商議后, 不設特別分組, 亦不設種籽.  每組首兩名出線 !!

upated the news information, pls download the file

中學 : 34人 (分八組, 其中有六組4個人, 有兩組5個人)
小學 : 25人 (分六組, 六組四個人)

我報名

網名 : 以信
組別 : 小學組

不如叫青年盃, 30歲以下可以參加!!:P
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

唔好啦...這個 game 想比 d 小朋友玩 !

一燈大師,仲唔快D幫你個仔報名;P

咩年齡可以參加??

計劃 18歲或以下之全職學生

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 28-1-2008 13:04 發表
計劃 18歲或以下之全職學生
十卜!十卜!十卜!:victory:
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-1-28 14:46 發表

十卜!十卜!十卜!:victory:
路邊社話你 "千金" 是勁料 :loveliness:

我想參加,我17歲,0.0。

一定預你....謝謝支持

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-28 15:08 發表
一定預你....謝謝支持
意見
1) 分齢比賽
2) 8 or 10  歲以下檯調低高度

:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 28-1-2008 14:53 發表

路邊社話你 "千金" 是勁料 :loveliness:
路邊社 D 料你等等先啦!

比上不足,比下有待商榷......:L
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-28 11:39 發表
唔好啦...這個 game 想比 d 小朋友玩 !
貓哥, 支持你, 我都係小朋友.....曾經
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我13碎
時間岩我就會報:lol

我都唔識去何文田:L

時間許可,絕對支持。
中一仔,十二歲。:loveliness: :victory: :victory:

我認為歌街比較適合搞青少年盃...
因為交通方便.....可以方便他們安排溫書及打波的時間...

我都幫我兩個學生留位先,一個小學,一個中學!:victory:
其他果d仲確認緊:lol

支持!!我都可以叫我既學生參加~

想請問~暫時係咪只係分under 18一組?

我建議可以分:  i) under 9   ii)10-14    iii)15-18
當然要視乎人數~否則蝕本

我都支持係歌街打~

發新話題