發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

小組出線後點打? 邊組對邊組??

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 00:45 發表
1. skywalker
2. gong-kill
3. 左右開弓
4. 藍血魚
5.  James007

i guess, i can't come, (maybe i'm in china)

1. who can contact with skywalker ??  he can replace me, or Gong-Kill

2. yiu ...
我去家..咁我幫手攪囉......

Pls confirm !

未 confirm 的朋友, 請响到 confirm 星期四會到, 因為後備的朋友都好想打...如果唔可以到既..早一點通知..好讓後備補上.....Thanks!

只剩 BOND 未 confirm.....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-27 10:46 發表
你地就好啦...............
Bond 如果唔 confirm, 你就黎啦

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-27 11:08 發表
咁要有個deadline喎!
岩岩 PM 左佢要今晚12 點前覆...
不過有無人識佢...可以提提佢??

Good....全世界 confirm 哂......咁羅殺無份 lu........

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-27 16:22 發表

盡力啦!希望出到線!
你果組你應該好大機會首名出線家喎...唔係咩???

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-28 08:46 發表
情意結..我買

No.1 輝 sir
No.2 Pond
No.3 Jackho813
我既情意結 :

1. Gary_Cheung
2. JohnnyWai
3. Skywalker

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-28 10:03 發表

嘩!細路女吾好亂講o野!
今晚咪知係咪亂講囉.....

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-28 10:15 發表

你吾好比壓力我啦!
咁今晚打幾號??房定壁球室?
無無無...無比壓力你..
場紙唔响我到..我唔知...不過應該係 table : 1-4

Table 1 : 8:00-10:00pm
Table 2 : 8:00-9:00pm (9-11已比人book左)
Table 3 : 8:00-10:00pm
Table 4 : 8:00-10:pm

我無奬品....  

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-28 11:12 發表
亞軍比一隻襪你!
殺你....

溫馨提示 :

小組 : 三局兩勝 11分 (一分鐘熱身)
上線 : 五局三勝 11分 (一分鐘熱身)
下線 : 三局兩勝 11分 (不設熱身)

7:00-8:00pm 有一張枱, 可以熱身...不過我唔知幾號...

通緝一名參賽者

輝 Sir 突然間話有事唔黎得...又搵唔到下面 waiting list 既人..有沒其他人今晚可以黎比賽??

1. gong-kill +10 傳說中的火雲邪神
2. 左右開弓
3. 藍血魚
4. james

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-28 15:44 發表
輝 Sir 突然間話有事唔黎得...又搵唔到下面 waiting list 既人..有沒其他人今晚可以黎比賽??

1. gong-kill +10 傳說中的火雲邪神
2. 左右開弓
3. 藍血魚
4. james
由於時間緊迫既關係, James 首先 confirmed 黎到所以輝 Sir 個位會由 James 頂上

月賽分組 * updated *

月賽分組如下:
A)  Happy 仔
     Jasonkyy
     姑爺仔
     JohnnyWai

B)  小過童
      老虎機
      拉抽王
     Goku

C) Jack Ho
     Dannywk
    (=^x^=) ( 由 Skywalker 頂上 )
     Pun
( 將軍圍攻 Danny )

D)  Bond
      輝 Sir ( 由 James007 頂上 )
     Gary_Cheung
     Off +

小組出線後: A1 vs D2, A2 vs D1 & B1 vs C2 and B2 vs C1

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-28 16:22 發表

澄清:
我呢兩日感冒菌入腸呀........痾到面青

又手軟腳軟.........點打呀

不過我知道咁遲通知係我唔啱

所以我今晚點都會到場幫手計分同維持良好秩序
今晚唔好比我見到你拎住塊波板......

港島區月賽成績表

恭喜..超級大後備 James007 奪標

8強 : 姑爺仔 vs Gary_Cheung  1 : 3
         Goku vs Dannywk  2 : 3
         Jack Ho vs 老虎機  1 : 3
         James007 vs Johnny   3 : 0

4 強 : Gary_Cheung vs Dannywk 0 : 3
          老虎機 vs James007 0 : 3

決賽 : Dannywk vs James007 0 : 3
季軍戰: 老虎機 vs Gary Cheung 3 : 2

P.S James007 由小組到決賽都是以全勝姿態勝出

下線冠軍 : 阿盤

下線 4 強 : Bond vs 小過童
                   vs Happy 仔

引用:
原帖由 拉抽王 於 2008-2-28 23:50 發表
因為本人沒有舉辦人的手機號, 所以沒能通知本人將會缺席.
本人在此為本人的缺席表示萬分的歉意, 並且為各位帶來的不便致歉!
什麼原因不能出席? 沒有合理的解釋我們係唔會接受..而且會被名 "放飛機" 及扣分
你昨天還 confirm OK 的....今天亦不可能到 11 pm 才出此 post  

發新話題
最近訪問的版塊