37 12
發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

回復 3# 的帖子

點解你個頭像同我一樣0既~~~~??:o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 09:32 發表
乒乓人.....東區 wor...你打不打呀 ?
西灣河係我主場添, 但~~~
果日唔得閒, 分身不下呀...:Q

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 09:32 發表

佢係你D FANS:lol
好有 盜版 之嫌喎!:@ :@

引用:
原帖由 dannywk 於 2008-2-1 10:50 發表

乒乓人,

I just chose it from the list and it seems the most mature one.  The others are too young for me.

Pls dont mind.

dannywk:handshake  
原來個LIST有....:Q (以前係我自己搵出黎, 可能被加人LIST中囉)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 14:19 發表
鄧麗欣佢地都打呀:L
果日28號, 水魚隊要大戰 狂龍十八 喎, 點打呀..
莫非唔打乒超?

引用:
原帖由 Goku 於 2008-2-1 16:19 發表
我參加呀, 仲有無位呀?
GOKU你又去打月賽, 咁邊個去打乒超呀?????

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 16:23 發表

記唔起 tim, 唔緊要 la. .....他們唔得閒, 未我地自己玩
11. goku +10 1月份新界區月賽冠軍
12. ------
13. (海豚戰隊留位)
14. (海豚戰隊留位)
15. (港聯戰隊留位)
16. (港聯戰隊留位)

你好似引晒D水魚去打月賽喎~~~:Q

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 16:32 發表
水魚分兩隊打都夠人.......

早早都是死忘之組 !!
但係最閉可能俾你引晒D主力, 咁就真係變水魚, 任人湯啦..

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-1 17:15 發表

食蛋就勁過你!:L
你係瑋仔的隊友?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-1 17:28 發表

係,不過水準差佢幾班。:L
我一早知你高佢幾班啦..:lol

回復 63# 的帖子

我夠有 "鬼之推檔"啦, 但聽日就變成 "推咩鬼擋"丫, 波皮都摸唔到....嘻嘻

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 10:36 發表

off + 兄打得呀!! 我贏只係因為你未熱身
Gary(蔣彭龍)你梗敗於西灣河 金澤洙...  厲害

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 11:15 發表

哈哈!!! 真係好享受呢場日真大戰liness" />

如你都參加就仲正
我分身不下呀..
不過我一定有機會對你的.  
到時就會係(以球拍計) 柳承敏 大戰 蔣彭龍 喇...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 11:50 發表
我能否加入...我用郭躍華 729
柳承敏 大戰 蔣彭龍, 點會關 郭躍華 事呀(都唔同年代0既)....

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 14:39 發表

Yeah....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldcake 入0左廠了!!!!!!!!
嘩....先有JAMES007, 港島冠軍入廠, 再有OLD-CAKE日直老宗, 你地愈來愈人強板勁呀...

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 14:53 發表

更正oldcake 不是打日直的!!!liness" />
SORR....記錯.,    日直應該係小過童, 是嗎.

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 15:39 發表

wow...now we really have a strong team....
3月份你地會同 水魚隊 大戰..
今次水魚肯定俾人劏都得喇...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-29 15:50 發表

老虎基好波...多 d 黎玩下啦......
比人讚....有少少飄飄然............liness" />  
妳俾人讚係應該的, 但係飄飄然的話~~~咁妳以後都幾難 "腳踏實地" 咁行路了..

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 16:25 發表
[quote]原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 15:43 發表

3月份你地會同 水魚隊 大戰..
今次水魚肯定俾人劏都得喇... [/quote

Gary hing has good leadership ma.. ...
有好LEADER, 又有好球員.....無得頂..
睇黎我都要叫水魚隊的隊員小心先得....

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 17:17 發表

你地班波咁勁,邊有得打呀!!!
最勁果個都俾 JAMES KO左啦..
仲有, 你都差少少贏佢..

37 12
發新話題
最近訪問的版塊