發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

係唔係要符合其中4關3:0把對手K.O 的條件, 老虎基就會突然亂入挑機?

以上有無人可以幫我 BOOK 以下時間

2月28日
西灣河
7:00-8:00pm one table
10:00-11:00pm one table

tks!

i'm so sorry , i don't know you play ball game on thurday at west-bay-river....

but we deeply hope that you can join with us......you can replace me......pls join with us!!   i'm also very WATER ....the most important is FUN

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-2-3 01:52 發表

本來我打開O個日O個個時間,而家畀你地book晒,我咪無得O係主場打波O羅:@
如果我唔係咁屎波,都可以黎玩下O既,但係我驚悶親你地,咁咪變O左做無主孤魂O羅:'(
都係去北河街做啦啦隊觀戰罷啦。:Q
下次我同你打........:lol

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-2-3 02:00 發表

係你至好講:lol
話時話,我都未知你係邊位,淨係知你有份做裁判:loveliness:
不打不相識.....睇下幾時有機會打下囉:loveliness:

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-2-3 01:59 發表

You water?  Don't treat me!!!!!
You won nearly all members of our WATER FISH TEAM!!!!!!!!
你一定收錯風,果個一定不是我.

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-2-3 01:58 發表
booked table no.5
tks!!

Table one - Table four....all full ??

咁果次一定有人放水

果日去西灣河打果個是 BACK  HAND 貓
我是小貓

if ok 1 , 3 or 4 is better...for 10-11PM
if no choice then nevermind...tks!!!!!
if booked...then ok....no problem

tks guy!!

茶食我真名是

大白貓

我都有興趣參加wo~
係咪full左喇?

next time fast D

引用:
原帖由 藍血魚 於 2008-2-12 21:05 發表
仲有冇位呀?我可以參加嗎?
Waiting List;P

引用:
原帖由 藍血魚 於 2008-2-12 21:10 發表

ok:lol
加了 :handshake

又多個勁人想打, 下次早d 啦 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-12 22:32 發表
又多個勁人想打, 下次早d 啦 !
點早都唔夠:L

無得加多d 人打咩? 24 ?

老虎機好大機會wor

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-14 10:51 AM 發表
老虎機好大機會wor
打過先知:lol

發新話題