發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 11:07 發表

唔好比佢知呀,佢會殺左我同OFF+:Q

瑤瑤你打唔打呀,一齊玩下啦
咁你估佢會唔會睇到呢個 post 呢???:lol

我唔打啦...費事悶親你地...而且..西灣河咁遙遠.......:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-1 12:39 PM 發表

咁你估佢會唔會睇到呢個 post 呢???:lol

我唔打啦...費事悶親你地...而且..西灣河咁遙遠.......:L  
見到你就唔會悶啦:lol

你住好遠?

i join , thx
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 13:10 發表

見到你就唔會悶啦:lol

你住好遠?
我新界區呀...你話遠唔遠呢......
我睇下到時黎唔黎到啦 :loveliness:

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-2-1 01:17 PM 發表
i join , thx
今次想唔想食發球:handshake

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-1 01:23 PM 發表

我新界區呀...你話遠唔遠呢......
我睇下到時黎唔黎到啦 :loveliness:  
今時今日的香港交通咁方便,咩地方都唔會遠:lol

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 13:32 發表

今時今日的香港交通咁方便,咩地方都唔會遠:lol
到時你見到我咪見囉........唔响到吹水啦...:lol

鄧麗欣佢地都打呀:L

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 14:19 發表
未知...但因為港島月賽, 點都要留番d位比佢地..

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 02:46 PM 發表

未知...但因為港島月賽, 點都要留番d位比佢地..
咁都得= =

報名:call:
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

你是否打呢.....是我便加你的名上去...然后你 PM 你的電話比我, 到時到候準時出席, 若不能出席, 於 最少48小時前通知

我報名呀!!!!!!!!!!!!!!!!

跟大家學下嘢呀!!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 johnnywai 於 2008-2-1 16:08 發表
我報名呀!!!!!!!!!!!!!!!!

跟大家學下嘢呀!!!
U join i join...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;P
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-1 14:19 發表
果日28號, 水魚隊要大戰 狂龍十八 喎, 點打呀..
莫非唔打乒超?

我參加呀, 仲有無位呀?
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Goku 於 2008-2-1 16:19 發表
我參加呀, 仲有無位呀?
GOKU你又去打月賽, 咁邊個去打乒超呀?????

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-1 16:11 發表

果日28號, 水魚隊要大戰 狂龍十八 喎, 點打呀..
莫非唔打乒超?
記唔起 tim, 唔緊要 la. .....他們唔得閒, 未我地自己玩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-1 16:23 發表

記唔起 tim, 唔緊要 la. .....他們唔得閒, 未我地自己玩
11. goku +10 1月份新界區月賽冠軍
12. ------
13. (海豚戰隊留位)
14. (海豚戰隊留位)
15. (港聯戰隊留位)
16. (港聯戰隊留位)

你好似引晒D水魚去打月賽喎~~~:Q

你唔可以咁做,大賽緊要D

發新話題