33 12
發新話題

【觀塘球局】7月17日 (星期六) 10:00am-12:00am 曉光街體育館

【觀塘球局】7月17日 (星期六) 10:00am-12:00am 曉光街體育館

【觀塘曉光街體育館球局】7月17日 (星期六)10:00am-12:00am 二張檯

曉光街體育館 - 球局:
日期:  7月17日 (星期六)
時間:  10:00am-12:00am
球桌: 曉光街體育館 - 壁球場 A,B
費用:平分
打法:兩上兩落,打2局
Person: 8 person Only

List:
1 Me
2 蜜棗棗
3 Rosawyn
4 Jack
5 David
6 杰仔
7 Martin
8 Hclai

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-7-12 21:34

COCO ,

哈佬~仲記唔記得我呀?
我都想join 呀~
好耐無同你打乒乓球啦
ps. 我係左手個個女仔~

你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

蜜棗棗
你好啊,我記得的,我要跟你學習基本功。
歡迎一起打球。
Coco

join, tks!

回復 4# 的帖子

Welcome Rosawyn.

kken,
Sure,Welcome.

kken,
Would you make sure to join,Thanks.
Coco

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-7-12 10:57 發表
蜜棗棗
你好啊,我記得的,我要跟你學習基本功。
歡迎一起打球。
Coco
Coco ,

嘻嘻~你好呀~好多謝你仲記得我呀
其實我D 打波都係一般....仲有好多都有待改進架.shocked
星期六見啦~

Jojo
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

我屋企樓下咋喎, 咁我又黎 join
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Welcome Jack

爆左la?!?????????????

vicky,

It is full now,would you mind to be in waiting list first.
Coco

我問下姐 睇下有無時間再去 thx

引用:
原帖由 蜜棗棗 於 2010-7-12 11:22 發表

Coco ,

嘻嘻~你好呀~好多謝你仲記得我呀
其實我D 打波都係一般....仲有好多都有待改進架.shocked
星期六見啦~

Jojo
Jojo,

I agree your opinion,Let us practice together for improvement.Thanks.

Coco

回復 13# 的帖子

You may book 1 more table instead
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

回復 16# 的帖子

Jack ,Good Idea,Would you help to reserver one more table if possible.
So that  more friends can enjoy the gathering.

引用:
原帖由 kken 於 2010-7-12 14:01 發表
恭喜!很快便爆了!下一次有位先參加啊!
Dear kken,
Thanks for your supporting,I ask Jack for reserving one more table,if reserved,I will remind you as soon as possible.
Coco

有枱我又想join呀

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-7-12 14:13 發表
Jack ,Good Idea,Would you help to reserver one more table if possible.
So that  more friends can enjoy the gathering.
Booked Squash Court B as well.

Due to Friends'supporting,one more table is booked.
Thanks Jack.

33 12
發新話題