31 12
發新話題

太陽新手球局 - 7月13日(二) 8-11PM

引用:
原帖由 44_66 於 2010-7-9 11:10 發表

小閒哥加油 , 尋日不材 同 師傅都敗係粒仔舜手下
very strong
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 小閒 於 2010-7-8 11:05 發表

六爺 你都來啦備戰工聯盃吧!
4哥你既然係死亡之組, 記住每一場波都要盡量拿多幾盤啊, 到時可能要好似小弟咁計細分先可以出線....
小閒你做乜唔話俾我聽原來我果組都係死亡之組 一個係甲組, 另一個係上屆工聯會8強, 搞到3個都2勝一負, 唔係好彩都冇得出線

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-10 17:27 發表

4哥你既然係死亡之組, 記住每一場波都要盡量拿多幾盤啊, 到時可能要好似小弟咁計細分先可以出線....
小閒你做乜唔話俾我聽原來我果組都係死亡之組 一個係甲組, 另一個係上屆工聯會8強,  ...
對不起,我同你5係咁屬,所以我冇留意你!不過我都弓起你出線!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-7-10 17:38 發表
對不起,我同你5係咁屬,所以我冇留意你!

回復 1# 的帖子

到!
本帖最近評分記錄

仔仔升中一,又分班試又預備班又先修班,幾拾款,
書又未買,又要等分班試,煩到爆.。
今晚先有得打下波,手緊得很………
吼吼吼………
本帖最近評分記錄
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-7-13 16:28 發表
仔仔升中一,又分班試又預備班又先修班,幾拾款,
書又未買,又要等分班試,煩到爆.。
今晚先有得打下波,手緊得很………
吼吼吼………
今晚要再同你打過
本帖最近評分記錄
本体分裂

引用:
原帖由 Ken~Ken 於 2010-7-13 16:29 發表

今晚要再同你打過

ps:
(康文署)2010離島區分齡乒乓球賽,離島區在梅窩體育館到打

住東涌入去都成個鐘..
唔報好過報………
約仔仔入去燒雞比好過

2010離島區分齡乒乓球賽 and 秋天燒烤團
七月十九正式報名,
吼吼吼
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

軒仔今晚做咩唔來既?

乒匯乒乓球會

太陽 我都想報名呀~
但係.....點解一post就滿哂架

引用:
原帖由 adidas 於 2010-8-4 01:18 發表
太陽 我都想報名呀~
但係.....點解一post就滿哂架
可能因為暑假比較多人得閒啫

乒匯乒乓球會

31 12
發新話題