24 12
發新話題

【駱克道波局】: 2月5日(星期二)8-11pm 灣仔洛克道市政(名額仲有一位)

【駱克道波局】: 2月5日(星期二)8-11pm 灣仔洛克道市政(名額仲有一位)

booked no.4-6table

巳有10人,名額10人

1) 版主杀手
2) 沽爺仔 +10
3) 滴滴仔
4.sas
5.大隻佬
6.啊海
7.細Ant
8.happy仔
9.傑仔
10 鐵板燒
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 macdonald 於 2008-1-31 13:02 發表
Dear 師兄們,

我也想參加, 可以嗎? 但我打得不好!

macdonald
Please book 1 more table  and pm your moblie no. to me if other guys/gals want to join ,thanks

點解D波局都係2同4,點解無1同3:Q

擺明吾受你玩!:lol :lol :lol

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 14:10 發表
點解D波都係白色同orange 色點解無红同黑 :Q

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-1-31 14:15 發表

點解D波都係白色同orange 色點解無紅同黑 :Q
細個時有D七彩波。

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-1-31 02:15 PM 發表

點解D波都係白色同orange 色點解無红同黑 :Q
有呀,你想要我可以比一個你:handshake

引用:
原帖由 off+ 於 2008-1-31 02:14 PM 發表
擺明吾受你玩!:lol :lol :lol
你氣友仔,串咀

我要囉你塊膠來報仇:lol

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 14:22 發表

你氣友仔,串咀

我要囉你塊膠來報仇:lol
點報o牙!?:lol:lol:lol

引用:
原帖由 off+ 於 2008-1-31 02:24 PM 發表

點報o牙!?:lol:lol:lol
到時你就知:lol :victory:

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 14:21 發表

有呀,你想要我可以比一個你:handshake
i want one :lol thanks

pls add me :) 8pm - 11pm  thx
本帖最近評分記錄

2 table for 7 guys ( full until now)
if guys who can book 1 more table , 3 table for 10 guys

打波者,有權利,有義務幫手book檯

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 14:10 發表
係啦,我星一,三四五都得,沽兄就打星期二,無我份

:'( :'( :'(

咁快full哂, 不如我book多張檯, 好唔好?:lol
本帖最近評分記錄

回復 17# 的帖子

名額10人,仲有2位,想參與者,pm留手提

仲有1位

FULL

嘩! 咁快又full:)

good Happy仔 從出江湖 :D
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

24 12
發新話題