發新話題

你地細細個有冇做過呢d行為

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
除o左15,18,24,25,26,30,56之外,全都做齊.........................:L

個 post 咁多人回, 証明我地的網友都是 18, 22..... ................(多年前)

中左七成

1.玩米缸,將手插入米缸裡面o既米裡面篤下篤下。
2.在百貨公司入面篤扶手電梯旁的吊牌。
3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行,不可踩界,要完全在格內。
5.跳樓梯(愈多級愈勁)。
6.行路上高起左地方,例如高起左o既長條型石壆,好似玩平衡木咁行 法。
7.鋪張紙在硬幣上面,然後用鉛筆係上面油,油返個形出o黎。
8.食完瑞士糖之後,將糖紙包番個原本四四方方果個形出o黎。
9.超級市場踩住架購物車o黎行。
13.o係平滑o既地面上面"冼"下"冼"下咁行。
16.響課室玩俄羅斯輪盤,將玩粉刷霑滿粉筆粉,放係風扇上面,等個風扇轉轉下,轉得快個時飛出o黎,睇下個粉刷中邊個。
17.放膠袋(當風爭咁放)。 (嘩哈哈﹗)
19.貼張龜仔紙嚮o的同學背脊。
20.踩人地個影。
23.掉人地門口的拖鞋落街。
25.擲水彈。
27.玩千揪,"fing"到咁上下就飛出去鬥遠。
28..落樓梯時坐係o的扶手上面"sir"落黎。
29.在自動梯行相反方向。
31.坐地鐵時,抓緊中間的扶手,地鐵一開動博命繞住轉。
33.帶玩具返學。
38.在井字型公屋中間的大天井中放紙飛機,或者放紙青蜒,看看誰放的紙青蜒最慢由廿幾樓落到地面。
39.煲蠟。
40.把汽水罐靜雞雞放在校車的車輪下攝住,開車時把它壓扁。
43.將紙碎或者紙飛機撒落街
44.將bubble紙氣泡逐粒"鏈"爆
45.o係屋企走廊玩壁虎功
47.用間尺好似 "搖搖板"咁彈起舊擦膠
48.寶貼當泥膠,用間尺整pizza
53.同隔離位鬥快開哂筆盒d機關
54.飛拖鞋
55.特登將飲完的紙包飲品吹脹然後放在地上,大力地踩爆佢

我有好多都無,有好多諗都未諗過:L

引用:
原帖由 off+ 於 2008-1-30 10:48 AM 發表
除o左15,18,24,25,26,30,56之外,全都做齊.........................:L
我仲以為你18一定有;P

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 11:40 發表

我仲以為你18一定有;P
細時都有睇,但係一本都未買過!:victory:

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 11:38 發表
我有好多都無,有好多諗都未諗過:L
你有咁乖仔?:L

全部做齊!!!!:lol

引用:
原帖由 off+ 於 2008-1-30 11:52 AM 發表

你有咁乖仔?:L
細個一唔乖,就比人打:L
係大個左,為左要同你地打成一片,
我先變成咁:'(

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 11:56 AM 發表

咁你而家唔好教壞我地喎 :lol

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 11:59 AM 發表

咁你而家唔好教壞我地喎 :lol
你咁講我:Q
我都係受害人之一

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 12:04 PM 發表

你咁講我:Q
我都係受害人之一
琉 ly....我以為你係教壞我嗰個....誤會左你添:Q

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-30 11:56 發表

哦你話大師帶壞你!:lol

引用:
原帖由 off+ 於 2008-1-30 12:09 PM 發表

哦你話大師帶壞你!:lol
我無點名,係你自己話大師

你睇清楚我的用詞先,係(你地)

引用:
原帖由 off+ 於 2008-1-30 10:46 發表

41.吾明!?好白o下喎!:L樓主是女生?:hug:
:L :L :L

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-30 10:42 PM 發表

:L :L :L
咁aa係男定女?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 08:43 發表

咁aa係男定女?
佢係呢到最受歡迎球員黎家, 你話呢??

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-31 08:43 發表

咁aa係男定女?
多樹..........吹水你理得人係男係女係鬼係神吖;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-31 17:15 發表

佢係呢到最受歡迎球員黎家, 你話呢??  
妳都係:lol

人地想知呀嗎:'( :'( :'(

發新話題