發新話題

你地細細個有冇做過呢d行為

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 12:32 AM 發表

我又買, 分薄你先 :lol  
妳想同我分身家 ?! :'(

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-30 00:30 發表

等瑤瑤親自下廚整比你食啦:loveliness:
咁就要經過反覆而又詳細既考慮先得la......hoho

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-30 00:29 發表

我唔細喇
不過大過我既人就大有人在:lol
我認0架;P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 00:34 發表

妳想同我分身家 ?! :'(
:lol  想......:lol

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-30 00:40 發表

咁就要經過反覆而又詳細既考慮先得la......hoho
咩反覆又詳細考慮呢? 有機會食到係果個人既榮幸..!! :P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 00:47 發表

咩反覆又詳細考慮呢? 有機會食到係果個人既榮幸..!! :P  
haha..咁如果妳煮俾我食...我都好樂意同妳食晒佢既.......;P ;P ;P

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-30 12:49 AM 發表

haha..咁如果妳煮俾我食...我都好樂意同妳食晒佢既.......;P ;P ;P
咁如果煮得好難食呢....? :funk:

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 00:58 發表

haha....點都要食晒佢既....
:P

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-30 12:59 AM 發表

haha....點都要食晒佢既....
:P
果然係世界仔....:funk:

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 01:01 發表

果然係世界仔....:funk:
點世界法??????

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 00:58 發表

我唔會煮得好難食家 !! :@

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-30 01:04 AM 發表

點世界法??????
識得嘆世界囉....呀仔:P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 01:07 發表

識得嘆世界囉....呀仔:P
咁人地用心煮嘛......
點都要試下既....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 01:05 AM 發表

我唔會煮得好難食家 !! :@  
我未試過之前係唔會幫妳講好說話既 :P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 01:08 發表

我未試過之前係唔會幫妳講好說話既 :P
你呢個激漲法...得.......:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-30 01:10 AM 發表

你呢個激漲法...得.......:lol  
唔係"古法"蒸魚咩 ? 點解會變左"激漲法"既....?:funk:

我好多都做過,,1-13, 15, 17-20, 33-37, 39, 42-48, 50, 54, 55

26---用汔槍射途人會唔會離譜些:@ , 相信犯法的事這裡沒有人做的

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-30 01:13 發表

唔係"古法"蒸魚咩 ? 點解會變左"激漲法"既....?:funk:
激脹法 -- > 激到我搵機會整野比你食 --> 食過後 ---> 讚我整野我食 :lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-29 19:26 發表
1.玩米缸,將手插入米缸裡面o既米裡面篤下篤下。
2.在百貨公司入面篤扶手電梯旁的吊牌。
3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行,不可踩界,要完全在格內。
4.用錶面反射陽光,照o黎照去。
5.跳樓梯(愈 ...
41.吾明!?好白o下喎!:L樓主是女生?:hug:

發新話題