發新話題

多謝波記 及 萬達體育

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

多謝波記 及 萬達體育

波記真是有頭有面, 今日貓仔上 萬 x 公司買野, 服務一流.....
x 達公司果然是不同凡響

多謝太子爺的金咭
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

幾十年老字號 ! 認真 ! 踏實 !

呢間公司都係小弟極力撐行既乒乓球用品公司之一....

因為防兄推薦, 所以我都會幫襯下, 的的長膠全部在 慢達 買ga...
但當然反膠要幫襯下 星仔 la...因為同樣是防兄介紹...
防兄無介紹的. 我唔去 ga
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-6-30 15:02 發表
因為防兄推薦, 所以我都會幫襯下, 的的長膠全部在 慢達 買ga...
但當然反膠要幫襯下 星仔 la...因為同樣是防兄介紹...
防兄無介紹的. 我唔去 ga
貓兄原來你先至係玩野玩得最大果個!! 多謝晒你比面!

事實 我的 國狂, 省狂 在星仔到買
而我的長膠是 borkee 幫我在慢記買

無花無假 ......
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-6-30 15:23 發表
事實 我的 國狂, 省狂 在星仔到買
而我的長膠是 borkee 幫我在慢記買

無花無假 ......
我而家打緊果塊狂飆, 都係上年年尾搵星仔幫我買, 但係去萬記貼, 哈哈....打到而家仲係好得. 嘩卡卡.

支持 支持!

使乜咁客氣呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

我副架生都係經波波喺萬記度買呀!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-6-30 20:19 發表
好唔好用先!

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-6-30 20:19 發表
me too me too

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-30 23:47 發表

好唔好用先!
人板合一呀老友
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2010-7-1 09:03 發表

人板合一呀老友
咁勁???

發新話題