發新話題

閃人閃到北區聯和墟波局

閃人閃到北區聯和墟波局

閃人閃到北區聯和墟體育館波局,
今 晚, 我去睇兒子打波,
順便過去打個招呼!
還 認 識了 cctvb  網友, 非常健談的 gentleman!
我坐在觀眾臺, 同一時間可睇兒子及 hkttf 網友打波!

哎呀 ! 又唔影我 !

引用:
原帖由 文仔 於 2010-6-26 21:59 發表
哎呀 ! 又唔影我 !
你走咗好耐 la

我地約了打八至十..因為

回到家裡了,今天在粉嶺逗留了七個多小時,實在是愉快的一天
首先多謝Bluesky的誇獎,其實講穿左我只是一個喜歡吹水的口水佬而已 ,反而我終於有幸結識到Bluesky這位慈父,真是今日的一件值得高興之事,在這裡順祝大家身體健康,並祝Bluesky son 比賽取得理想成績,發揮出自己的水平。
(在此順祝雄昇各位年青球友亦有理想戰績, 阿sam加油呀,不過你條線真係有的難度 )
另外,閃人返到屋企未?今日竟然冇同佢打過波呀,奇事一件

十分愉快球局,下星期6一定再到

~超級榮譽~

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-26 11:55 PM 發表
回到家裡了,今天在粉嶺逗留了七個多小時,實在是愉快的一天
首先多謝Bluesky的誇獎,其實講穿左我只是一個喜歡吹水的口水佬而已 ,反而我終於有幸結識到Bluesky這位慈父,真是今日的一件值得高興之事,在這裡 ...
回到了,沖先涼 早點訓,明午再戰東涌

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-6-27 00:14 發表

回到了,沖先涼 早點訓,明午再戰東涌
明天你去東涌,我去藍田,下星期還錢俾你,今晚走得有的落雨收柴,唔記得俾返錢你

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-27 12:19 AM 發表

明天你去東涌,我去藍田,下星期還錢俾你,今晚走得有的落雨收柴,唔記得俾返錢你
星期三灣仔球區又見面,星期一去沙田球局,區區小數目,何足掛齒 忘記了

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-6-27 00:23 發表

星期三灣仔球區又見面,星期一去沙田球局,區區小數目,何足掛齒 忘記了
今日(27日)第一個好消息

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-27 12:32 AM 發表

今日(27日)第一個好消息
您,我一起打波,好消息陸續嚟 最佳拍擋

~超級榮譽~

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-6-27 12:48 AM 發表
[quote]原帖由 閃人 於 2010-6-27 12:46 AM 發表

您,我一起打波,好消息陸續
為粉嶺體育館加添活力風采,閃爍光輝

~超級榮譽~

發新話題