25 12
發新話題

【泓景(保安道)球局】7月2日 (星期五)8:00-10:00pm 五張檯--FULL

【泓景(保安道)球局】7月2日 (星期五)8:00-10:00pm 五張檯--FULL

【泓景(保安道)球局】7月2日 (星期五)8:00-10:00pm 五張檯---FULL

泓景(保安道)球局:
日期:  7月2日 (星期五)
時間:  8:00-10:00pm
球桌: 1,2,3,4,5   號檯

前言
昨天參加了乒工廠一個比賽,
好多好朋友, 亦有好多熟口熟面的波友
高手眾多,意料之內
但令我最驚喜的, 是一個大約10歲的小朋友
和他對賽的時候, 他告訴我要先讓我兩分,
是大會的要求,
荀盤?  啊!  出事了!  他手法之純熟, 是我難以想像

比賽之前, 友人問我
如果她排包尾咪好樣衰?
但我認為, 比賽輸贏不是最重要
最重要是把比賽當作為一個testing ground,
看看自己所練的技術能否發揮於比賽場上

雖然輸了, 但事實証明, 妳已打出幾球好球
不繼練習, 縱使都是輸波, 但必定會有更多好球
甚至每一球都是好球
我相信, 這是每一位球員的心願

參加者
1  Tmchow88
2. 劍狂
3. Sunnyfung1
4. John
5. Ceci
6. Petlover70
7. icewood
8. Vespa1958

9.  Cx818
10. Alan_lokwunlun
11. Csdaokeung
12. Cococheung
13. Silverwing
14. mymchiu
15. sumsumsum
16. 肥仔榮
17. Chungming

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-6-29 05:39

Welcome Cityboy!!!

七月份終於可以晚上打波喇...join

Oh, 劍狂大佬, 死左去邊呀
大家好掛住你呀!!

JOIN..............

引用:
原帖由 kei 於 2010-6-27 11:12 發表
Oh, 劍狂大佬, 死左去邊呀
大家好掛住你呀!!
無法,轉左份工要輪班返中班 ,考慮再轉工。

i join thx!

Welcome Csdaokeung.
Your name has been added.

啊!!  7月2日晚上要開工呀!!!!!!!!!

呀kei!! 多謝你同ceci參與我們內部賽,我分別有同你及ceci對賽,感覺上你們進步不少,呀Kei 打法上穩健好多,而ceci剛轉用長膠,控制相當不錯,不時還作出反擊,琴日如有招待不週的地方,請多多見諒!

引用:
原帖由 廠長 於 2010-6-28 15:41 發表
呀kei!! 多謝你同ceci參與我們內部賽,我分別有同你及ceci對賽,感覺上你們進步不少,呀Kei 打法上穩健好多,而ceci剛轉用長膠,控制相當不錯,不時還作出反擊,琴日如有招待不週的地方,請多多見諒!
昨日參加你們內部賽,感覺非常好呀!多謝大家指教!希望下次我發揮得更好

引用:
原帖由 Ceci 於 2010-6-28 16:24 發表

昨日參加你們內部賽,感覺非常好呀!多謝大家指教!希望下次我發揮得更好
Ceci ,add oil! 每次跟你打球,感覺你愈打愈好,球與落點都增加着變化。
你打雙打時,技术发挥得更加好,讓你的對手受制於你的發球。

喂, coco, JOIN 唔 JOIN 我地打波呀?

我參加,謝謝Ceci.

i join, thanks
email: [email protected]
有波打叫埋我喔 ^_^"

can't join sorry

i join, thanks

I will join. Thanks!

Dear mymchiu

Pls send your mobile number to sunnyfung1 or ceci

Kei

Kei,

Send 左 mobile number. 請問 泓景(保安道) 其實係邊度?

mymchiu

25 12
發新話題