發新話題

full【灣仔駱克道體育館,多球練習,球局】6月30日 (星期三)

full【灣仔駱克道體育館,多球練習,球局】6月30日 (星期三)

full【灣仔駱克道體育館球局】6月30日 (星期三) 12am-2pm

1小時多球練習,1小時球局.兩小時.6號台
"費用參加人數平均攤分"
1) tommy
2) 閃人
3) yeungchunfai
4) 閃人=朋友

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-6-23 17:11

~超級榮譽~

我想你們應該是學生哥 〈小學 或 中學〉,但我是一位四十有多的長者,不知我可否參加?
費用多少?

引用:
原帖由 yeungchunfai 於 2010-6-23 05:55 PM 發表
我想你們應該是學生哥 〈小學 或 中學〉,但我是一位四十有多的長者,不知我可否參加?
費用多少?
我們是中年人,"費用參加人數平均攤分"

~超級榮譽~

I would like to join!

引用:
原帖由 yeungchunfai 於 2010-6-23 07:02 PM 發表
I would like to join!
歡迎

~超級榮譽~

人哥,下星期三預埋我,我順便帶塊長膠比Tommy哥

Thanks a lot

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-23 07:09 PM 發表
ok

~超級榮譽~

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-23 07:09 PM 發表
下星期是長膠,生膠聚會 +

~超級榮譽~

唔該晒!今日打完波返屋企前路經荃灣,貪平之下買了塊紅雙喜PF4-08AN柄橫板($45.-),預備用來練下手力(124g重),下星期一於帶來跟你學打橫板

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-23 07:24 PM 發表
唔該晒!今日打完波返屋企前路經荃灣,貪平之下買了塊紅雙喜PF4-08AN柄橫板($45.-),預備用來練下手力(124g重),下星期一於帶來跟你學打橫板
(124g重)比您打中,一定紅哂,好

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-6-23 19:32 發表

(124g重)比您打中,一定紅哂,好
咁你望我唔好飛板啦.......,就此打住,我要出去晚飯啦

Tommy兄,閃人兄,

明天突有要事來唔到打波,請諒,費用我會照付。

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-23 19:24 發表
師兄:
請問荃灣邊到有乒乓球店舖???
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

引用:
原帖由 cctvb 於 2010-6-29 12:36 發表
Tommy兄,閃人兄,

明天突有要事來唔到打波,請諒,費用我會照付。
ok ok!!  Noted.

我朋友到

~超級榮譽~

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-6-29 12:59 發表

師兄:
請問荃灣邊到有乒乓球店舖???
已pm你

閃兄如果有家事來不到也不必介意,小弟有幸可以啃晒費用。

del

~超級榮譽~

發新話題