21 12
發新話題

2010【狂龍-雅各乒聚之夜】

2010【狂龍-雅各乒聚之夜】

日期︰2010年7月2日 (星期五)
時間︰7:00-10:00 pm
t地點︰九龍塘哥和老街運動場1/F

賽事以單、單、雙對打,三局兩勝,先贏兩局單打為勝,否則要作雙打賽事定輸贏;
每局均為五盤三勝,每次比賽抽籤分主、客對壘(主隊A、B對客隊X、Y);
二人一組團體賽,每邊同樣出四隊,無讓分制,如時間許可每組都要同對方各組對賽。
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

good!

期待!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

期待,

每個組合都有四個比併隊伍,食定粒............肯定散!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-6-19 18:50 發表
每個組合都有四個比併隊伍,食定粒............肯定散!!
最好幫我帶定多一個氧氣罩比ycfu用

ycfu 有你頂住就好打好多啦! 氧氣罩.......留番比我好d

小弟並不看重勝負,只享受打波的樂趣。在球場上識多個朋友,人生樂事也。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

點只識多個朋友..........識多八個朋友呀!! 哈哈!!!

請問bd_fan出D乜人打呀???

出齊八個人呀!!

出齊八個人都唔夠一個小閒哥砌  

kken, that will be a fun day with U all !!!!!!

引用:
原帖由 風雲小子 於 2010-6-27 00:34 發表
出齊八個人都唔夠一個小閒哥砌  
放心吧!我最近無乜狀態 (因晚晚睇世盃)...到時可能調番轉比你哋卓我

是日加班 ,我要 7:30 pm 左右到,請各位兄弟先行熱身半小時.....

7:40 pm 正式

比賽完畢就

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-6-30 12:32 發表
是日加班 ,我要 7:30 pm 左右到,請各位兄弟先行熱身半小時.....

7:40 pm 正式

比賽完畢就
吾得呀!bd_fan進早到...我打完即飛去睇 荷蘭vs巴西呀!

我都想.........
你地打住先啦, 我好快比你較惦

恭喜寶sir與nchan001組合勝出了!

也多謝bd_fan完善的安排,我們都很開心地玩了一晚。

可惜小弟今日慘負三場單打,日後要再下功夫才散敢約戰狂龍了。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-7-3 00:19 發表
恭喜寶sir與nchan001組合勝出了!

也多謝bd_fan完善的安排,我們都很開心地玩了一晚。

可惜小弟今日慘負三場單打,日後要再下功夫才散敢約戰狂龍了。
多謝!bd_fun熱情款待,多謝!我的拍檔jack強。你打得很好!

我見到你呀!被人拍烏蠅咁拍又還唔到手,好鬼搞笑!

21 12
發新話題