31 12
發新話題

[膠皮討論] 正胶王F1A

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動
但係聽講'雞泡魚'都唔錯喎,不過唔知係咪生膠~~~~

引用:
原帖由 3070 於 2010-6-19 08:18 發表
但係聽講'雞泡魚'都唔錯喎,不過唔知係咪生膠~~~~
是生的!

Joola ~ Express Ultra / 2.0"同雞泡魚上次去日本時都買咗!但冇乜時間試!比賽後要認真拿出來試一試先得!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-19 08:25 發表
Joola ~ Express Ultra / 2.0"同雞泡魚上次去日本時都買咗!但冇乜時間試!比賽後要認真拿出來試一試先得!
粒仔搜藏家?!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-17 23:05 發表
係唔係耶穌嗰隻呀?

自己体一体啦。

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-19 11:55 發表
波兄,Joola ~ Express Ultra / 2.0,你貼左未ga,如貼了的話,介5介意讓小弟試打塊板兩下呢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-6-19 15:42 發表

波兄,Joola ~ Express Ultra / 2.0,你貼左未ga,如貼了的話,介5介意讓小弟試打塊板兩下呢
貼了,隨時可試喇!你打什麼板呢?26號乒超拿給你試試!

引用:
原帖由 小張 於 2010-6-19 12:32 發表

自己体一体啦。
大佬!點睇呀?

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-6-19 12:02 發表

粒仔搜藏家?!
真係好多呀!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-6-19 22:58 發表

貼了,隨時可試喇!你打什麼板呢?26號乒超拿給你試試!liness" />
啊,但26號定了打乒超嗎?波兄

31 12
發新話題