發新話題

每日上午9時到下午4時,有球局記得call我

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

每日上午9時到下午4時,有球局記得call我

時間,地點一call,pm即到,包無放飛機

~超級榮譽~

呵呵...閃兄果然厲害...&勤力...
有機會搵你指教下小弟
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2010-6-12 01:40 AM 發表
呵呵...閃兄果然厲害...&勤力...
有機會搵你指教下小弟
張勤補絕 打生膠兩星期,由11比5,輸到現在11比7.8有進步了,有時偷雞嬴一局 +

~超級榮譽~

Poon 兄乃早場專家,密切留意其動向。

引用:
原帖由 tommy 於 2010-6-12 11:54 發表
Poon 兄乃早場專家,密切留意其動向。
專家唔敢當...
只因小弟工作時間太長..夜間沒多機會打,唯有早d起身打囉!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

下午又有波友call練波 2-4

~超級榮譽~

明早有沒有打波

~超級榮譽~

Hi,

I will play tt with my friend in Kowloon Park Stadium by tomorrow afternoon starting from 3-5 pm. Please feel free to join us if time is available.

Best regards,
Joec

明天下午3-5 pm要買餸煮飯了,sorry
晚上去醫院探望父親

~超級榮譽~

Hi,

No problem! May be we could play TT together once time is available for both of us.

Thanks & best regards,
Joec

瑞午節上午有沒有局

~超級榮譽~

我好多時都係平日上下午得閒打波, 不過好多時因為無腳就走去馬鞍山打街場, 當然有腳就梗係打室內爽喇, 事關呢排唔知係唔係潮濕, 打街場塊板成日好似有水咁, 好難拉波的, 如果閃人兄有空可以留個言幾時打, 我唔駛返工就可以奉陪喇........

引用:
原帖由 stanley706 於 2010-6-15 02:38 PM 發表
我好多時都係平日上下午得閒打波, 不過好多時因為無腳就走去馬鞍山打街場, 當然有腳就梗係打室內爽喇, 事關呢排唔知係唔係潮濕, 打街場塊板成日好似有水咁, 好難拉波的, 如果閃人兄有空可以留個言幾時打, 我唔駛返工 ...
上午9點到下午4點都可以,什麼時間,地點,沒有問題,您話事

~超級榮譽~

引用:
原帖由 stanley706 於 2010-6-15 02:38 PM 發表
我好多時都係平日上下午得閒打波, 不過好多時因為無腳就走去馬鞍山打街場, 當然有腳就梗係打室內爽喇, 事關呢排唔知係唔係潮濕, 打街場塊板成日好似有水咁, 好難拉波的, 如果閃人兄有空可以留個言幾時打, 我唔駛返工 ...
本月.17.18.19.20.21.23.28下午都有局.您都可以參與.

~超級榮譽~

下午球局有興趣,想知地點及時間?

回復 15# 的帖子
17號灣仔洛克道3-5下午
18號保安道上午12-2下午
19號官涌2-4練波
20號大角咀2-4練波,球局
21號官涌.晚上7-10練波,球局
23灣仔洛克道.12-2
28號官涌.晚上7-10練波,球局

~超級榮譽~

發新話題