發新話題

野田血濺博一

野田血濺博一

禽晚46拉住我地獄式訓練,
攪到我隻右手一野撞左落張波檯到即時爆缸,
唔該搵人同我ban佢ip呀!
o( ^ (00) ^ )o

你寄隻手比我睇下有無事
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

賠錢................................比46

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-5-26 08:41 發表
禽晚46拉住我地獄式訓練,攪到我隻右手一嘢撞咗落張波檯到,即時爆缸,唔該搵人同我ban佢ip呀!
good idea...........

有無事呀, 野田妹妹

第一滴乒血!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 小過童 於 2010-5-26 08:50 發表
你寄隻手比我睇下有無事
咁我隻手唔駛要都得啦....

引用:
原帖由 魚腩 於 2010-5-26 08:55 發表
賠錢................................比46

引用:
原帖由 家姐 於 2010-5-26 09:11 發表
有無事呀, 野田妹妹
仲痛緊呀baby!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:17 發表

留左兩滴蚊飯就話爆缸   , 下星期練 反手搓一板 側身拉再撲正手 100野  
我要同你死過呀!
唔同你想見到我血流成河先安樂呀??

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 05:53 發表

小蝶 , 汝想爆肛乎
流血事小, 爆肛事大 ... ... 買白宮字倉膏都未必字好... ...

不是無情物,化作野泥更護花。哈哈!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:31 發表

放針.... 汝血流成河之時 一定有 勇士同汝做人公呼咳
邊位?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

野田妹妹有無事? 不如休息一星期先再練習...

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:17 發表

留左兩滴蚊飯就話爆缸   , 下星期練 反手搓一板 側身拉再撲正手 100野  
心痛死

引用:
原帖由 00夢00 於 2010-5-26 09:42 發表
野田妹妹有無事? 不如休息一星期先再練習...
佢撞到隻手勁痺囉

發新話題