21 12
發新話題

【荃灣蕙荃】: 1月28日 (星期一) 8:00-10:00pm 荃灣惠荃體育館 (完)

【荃灣蕙荃】: 1月28日 (星期一) 8:00-10:00pm 荃灣惠荃體育館 (完)

日期: 2008年1月28日 星期一 
時間: 20:00-22:00
場地: 荃灣惠荃體育館1&3號壁球室
地址: 新界荃灣廟崗街六號 (電話: 2415 2621)
費用:10元
玩法:不設台主制,打勻所有對手,歡迎各方球友.
1.mrke +10
2.3070 +5
3.puikee1227 +5
4.anthonychoi
5.bing +5
6.繽紛 +5
7.丫肥
8.逹成哥
展sir(TBC)
本帖最近評分記錄

回復 1# 的帖子

我來:)
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 3070 於 2008-1-21 23:22 發表
我來:)
你來∼∼∼∼???好∼∼∼∼我都來啦∼∼∼∼!!:lol :lol
本帖最近評分記錄

來....:$
好耐冇同 3070 打了...
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 puikee1227 於 21-1-2008 23:41 發表

你來∼∼∼∼???好∼∼∼∼我都來啦∼∼∼∼!!:lol :lol
28 號唔係要打聯賽咩

我到,預我。
本帖最近評分記錄

我有興趣打
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-22 10:42 發表

28 號唔係要打聯賽咩
要我打嗎??如要我打我就過來丫!!
ok??

回復 4# 的帖子

係呀,我呢排少出現嘛。

3070 聽聞你昨天表現好好, 下次 add oil

(意思是加了油在塊膠到, 咁便不會吃西)

28 號晚要去飲,下次再 o黎~:P

回復 10# 的帖子

thx,下次我諗住加爽身粉:lol ,咁咪越打越爽囉:lol

各位兄弟.....黎緊個星期日我 free........有冇人有性趣打波....上大陸練我都唔拘......:lol

回復 14# 的帖子

大陸.......去唔到囉..要打月賽呀,不如下午打:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-23 10:33 發表
3070 聽聞你昨天表現好好, 下次 add oil

(意思是加了油在塊膠到, 咁便不會吃西)
係呀......3070好波呀..只差少少就可取回一個大分

回復 16# 的帖子

唔好玩我啦,好彩搏倒兩局咋。

等樓主覆你...你最好 pm 埋他

回復 18# 的帖子

sorry~~遲左覆ok...ok...到時見:lol

引用:
原帖由 繽紛 於 2008-1-23 22:09 發表
各位兄弟.....黎緊個星期日我 free........有冇人有性趣打波....上大陸練我都唔拘......:lol
上大陸∼∼??:L :L 小心比繽紛嫂,睇到你個留言呀!!:L :L

(殺無赦)!!

今晚好好好好..............好開心呀,d人好勁呀,真係學唔少野。

21 12
發新話題