58 123
發新話題

小弟家住屯門小坑村,年約27,想找水平相約球手定期練波

我估計你無可能放水, 因為 sing 是有食力人仕.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-23 14:08 發表
我估計你無可能放水, 因為 sing 是有食力人仕.....
雖然我識得人少...哈~~哈. 但我都知佢係猛料....非常猛..:loveliness:

猛 Tiger...不及地頭蟲 wor !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-24 12:52 發表
猛 Tiger...不及地頭蟲 wor !
佢住屯門廿幾年, 我住屯門幾個月...:L
你話邊個係地頭蟲呢....

在我心目中, 你永遠是一隻似貓的老虎

最后有無打呢 ?

我又係住屯門,我住屯門咁耐,都未聽過有小坑村,係咪山景對面果個?

引用:
原帖由 瓦以德奈爾 於 2008-5-17 22:33 發表
做咩呀你

小坑村在田景村對面呀!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

傻仔, 講個條叫楊小坑村, 係山景隔離。

我都是屯門,小坑村和楊小坑村二條村有呀!一條在田景村對面,一條在山景隔離.我二個同學都住在二條村的,傻仔你是否真的住屯門嗎?
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

最近小杭村係寶田村,呢D鄉下地方你可能未聽過都唔奇
引用:
原帖由 ?俊仔? 於 2008-5-17 21:09 發表
我又係住屯門,我住屯門咁耐,都未聽過有小坑村,係咪山景對面果個?

MingMing is 乒乓愛好者嗎?

我現在每星期也抽空練波,因沒打太耐,想找多些波友,有空可一起練球
引用:
原帖由 MingMing 於 2008-5-19 13:48 發表
我都是屯門,小坑村和楊小坑村二條村有呀!一條在田景村對面,一條在山景隔離.我二個同學都住在二條村的,傻仔你是否真的住屯門嗎?

1.我都係就住俊仔既問題而回答, 有乜問題? 答錯嗎?
2. 我夠知兩條村兩個地方。
3. 俊仔我都識既, 傻仔只不過係佢其中一個稱號, 我有時都叫佢做傻仔,所以你誤會了。
4. 我有話過無小坑村嗎?
5. 係我唔好, 無清楚寫明回答俊仔問題。

sorry!sorry! 我不知道,原來他叫俊仔,我誤會了他不是住屯門,你無清楚寫明回答問題,我誤會呀.................... 再說sorrysorrysorry...............

58 123
發新話題