發新話題

小弟家住屯門小坑村,年約27,想找水平相約球手定期練波

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-18 17:08 發表

我都俾你篤死過啦..:'(
你無殺氣, 有邪氣!!
通常d高人都鍾意久不久放下水

引用:
原帖由 SING 於 2008-1-18 17:14 發表
當初考牌都係想肯定自己實力,但冇想過離揾食.
都係享受打波樂趣最好
咁你又識唔識青姐呀?
你的諗法同我一樣.
她姓胡嗎?

我當然識曉明啦, 我同佢一屆的..嘻嘻..(我都有牌嫁)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-18 17:12 發表
通常d高人都鍾意久不久放下水
波 is round, 無話羸梗, 無話輸梗.
有羸有輸先知有咩可以改進, 才有進步.
羸過我的波友, 全都有一定實力.!!  我無放水嫁..
心諗 : 今次輸俾你, 下次打過,  我可能會贏番呢..:lol

引用:
原帖由 SING 於 2008-1-18 17:20 發表
因為幾年前我間唔中同青姐在良田打波

因良田近我家
我都好近良田.  非常近.
不過要8:00後.

引用:
原帖由 SING 於 2008-1-18 17:38 發表
for me,walk to Leung Tin around 15 to 20 mins from my home:lol
我田景, 行去都唔使5min.:)

引用:
原帖由 SING 於 2008-1-18 17:54 發表
會唔會我同你一早己見過面或識得?:lol
可能見過..不過可能唔識大家.

引用:
原帖由 SING 於 2008-1-18 23:42 發表
HOW ABOUT NEXT FRIDAY ,8 TO 10PM IN LEUNG TIN??
I am not free on Friday. How about Thursday 8:00-10:00?

*I PM my msn to you already.

打左未姐, 出個局后報告好 W

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-21 10:59 發表
打左未姐, 出個局后報告好 W
未打.  咁心急想知報告?..  其實要點報告呀...:o

報告下你點放水 :loveliness:

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-21 13:57 發表
報告下你點放水 :loveliness:
我唔會放水的..

發新話題