22 12
發新話題

32 正選, 有21 位是非本區的

32 正選, 有21 位是非本區的

嘩! 32 正選, 有21 位(65.6%)是非本區的! 本區的11 人當中,我知道的精英隊員已有兩人,
非本區的可能有很多是猛龍過江,
難打!難打!

活 動 編 號 及 活 動 名 稱   :  40225293 - 北區廿五屆乒乓球賽男青單打MH組                                
地 點                                     : 聯和墟體育館                                
日 期 及 時 間                       :20/06 - 04/07 逢星期日 9:00 - 19:00                                
名 額                                      :32                                
已 繳 費 人 數                        :0                                

正 選 名 單 (# 代表非本區居住或就讀人士)                                       
1        李建邦                               2        蕭智恩           3        鄭嘉豪
4        Yau Siu Yaua                     5         蔡藝豐          6        鄧明恩
7        潘健男                               8        杜建邦           9        范穎子
10        陳梓駿                           11        簡偉謙          12        廖彥笙 #
13        吳衍霆 #                        14        劉肇源 #       15        蔡穎豪 #
16        楊逸豪 #                        17        吳棓渝 #       18        陳仲康 #
19        wong lok him myron #     20        陳逸峰 #       21        倪思朗 #
22        黃兆軒 #                        23        吳子鋒 #        24        祁德正 #
25        姜舜齡 #                        26        陳玨翔 #        27        LAI JOHNNY #
28        伍曉嵐 #                        29        鄭立橋 #        30        陳定立 #
31        Yeung Yat to #               32        姚展恒 #     

請 你 在 2010/05/18 或 之 前 , 到 繳 費 地 點 繳 交 所 需 費 用 / 索 取 參 加 証 。 若 逾 期 仍 未 繳 費 / 索 取 參 加 証 , 則 當 作 自 動 棄 權 論 , 恕 不 另 函 通 知 。

d人都好勁下  伍曉嵐d拉波勁轉 我之前8區聯賽輸過比佢  杜建邦 鄭立橋  姚展恒 潘健男 都屈機

no.2 very屈機

blueskyson 唔駛驚, 幾個區賽同埋排名賽都重疊, 可能好多人都唔會來

回復 5# 的帖子

可能姐 望就望d勁人一組 互相殘殺

廖彥笙 同我同一間中學,都係中一,唔係好勁(左手橫板的)

有我名喎..呢到甘多勁人.死緊

MG組得3個係本區..
板:黑水晶
展藝卓球

經過計算後,我決定唔出北區本區報,好采我都中左北區後補...
#19 好勁!

引用:
原帖由 成仔仔 於 2010-5-9 09:09 發表
d人都好勁下  伍曉嵐d拉波勁轉 我之前8區聯賽輸過比佢  杜建邦 鄭立橋  姚展恒 潘健男 都屈機
Thanks for your information

引用:
原帖由 logtincom 於 2010-5-9 09:34 發表
no.2 very屈機
哈哈哈...報錯料

引用:
原帖由 lochrisisme 於 2010-5-9 10:34 發表
blueskyson加油啦!
Thanks lochrisisme

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-5-9 10:36 發表
blueskyson 唔駛驚, 幾個區賽同埋排名賽都重疊, 可能好多人都唔會來
Thanks 阿舜, 其實比賽, 他能對勁人取經驗, 輸到抵的

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-5-9 11:02 發表
廖彥笙 同我同一間中學,都係中一,唔係好勁(左手橫板的)
Thanks 風吹雪!MH 大起底呀

引用:
原帖由 StarPin 於 2010-5-9 11:38 發表
MG組得3個係本區..
咁少??

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-5-9 11:30 發表
有我名喎..呢到甘多勁人..軟緊
Sam, 加油呀 !

引用:
原帖由 william011894 於 2010-5-9 17:21 發表
經過計算後,我決定唔出北區本區報,好采我都中左北區後補...
#19 好勁!
咁都估到!

引用:
原帖由 返大陸練波 於 2010-5-9 17:39 發表
有幾個乙組
吓......, 有幾個乙組 ,唔係架?

死啦 打波打得愈黎愈差呀

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-5-11 18:40 發表
死啦 打波打得愈黎愈差呀
Add oil

22 12
發新話題