21 12
發新話題

【職場】: 貴公司好唔好景 ( 有人工加無?有無雙糧?有無花紅 )

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【職場】: 貴公司好唔好景 ( 有人工加無?有無雙糧?有無花紅 )

如題............希望你地得嘗所願:lol 中三寶:victory:
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

:L :L :L :L :L

有,我地出1年最少出15個月,上年出左18個月!:victory:

咁好...什麼公司

回復 4# 的帖子

鐘錶公司:loveliness:

回復 3# 的帖子

咁好景!:L :L :L

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-16 16:46 發表
鐘錶公司:loveliness:
七蚊兩個錶 ( 上海話 ):lol ..........為何有貢好環境?:o
最新乒器...........................................

我是小朋友
沒有返公

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-2-24 15:02 發表
我是小朋友
沒有返公
咁有無返學?

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-16 16:18 發表
如題............希望你地得嘗所願:lol 中三寶:victory:
y u dont say first ?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-1-16 16:31 發表
有,我地出1年最少出15個月,上年出左18個月!:victory:
i just think u are student only

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-16 16:18 發表
3樣,我都冇

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-2-24 23:11 發表

3樣,我都冇
你有股就得啦

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-25 10:51 發表

你有股就得啦
我都冇幫人打工,邊會有人工加,有雙糧,有花紅呀
你就好啦,乜都有

原來'沽'爺仔這個行頭咁苦o架?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-2-25 13:57 發表
原來'沽'爺仔這個行頭咁苦o架?!
好慘架,記住以后打波就讓我幾分啦

我公司無雙糧, 無花紅, 無獎金........

有無人做恒生, 收到風今年分得好勁
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 防守王 於 2008-2-25 11:29 發表
十二行咁係o架喇!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-2-25 11:29 發表
十二行咁係o架喇!

21 12
發新話題