發新話題

FULL【長發 體育館 練波 波局】5月6日 (星期4) 6pm-8pm (壁球場-3) 1張檯

FULL【長發 體育館 練波 波局】5月6日 (星期4) 6pm-8pm (壁球場-3) 1張檯

【長發 體育館 練波 波局】5月6日 (星期4) 6pm-8pm (壁球場-3) 1張檯  

地點: 【長發  體育館】(壁球場-3) 1張檯  
日期: 5月6日 (星期4)
時間: 6pm-8pm
檯數: 1張
人數: 2-3人 (成人及學生均可)
內容: 1.乒乓波約1xx個供練波用
     2.執波網1支
     3.裝波袋1個

費用: 到場人數平分

參加者:
1) 冬沖之苦 (老餅 )
2) 劉得華
3) 防弧王子

想練基本功-搓波,攻波,拉波,搓拉,開波,接波

有意參加請留言, 留言後PM我比電話號碼確認!!

墾請各位勿放飛機 ,飛碟 ,飛板
多謝合作

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-5-5 07:27
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-5-4 10:46 發表
【長發 體育館 練波 波局】5月6日 (星期4) 6pm-8pm (壁球場-3) 1張檯  

地點: 【青衣 體育館】(壁球場-3) 1張檯  
日期: 5月6日 (星期4)
時間: 6pm-8pm
檯數: 1張
人數: 2-3人 (成人及學生均可)
內容: 1.乒 ...
地點好好,可否Sat or Sunday

引用:
原帖由 2468 於 2010-5-4 15:34 發表

地點好好,可否Sat or Sunday
工作青衣,
住東涌,
無計
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-5-4 15:48 發表

有興趣來灦景灣打波
絕對有興趣,6pm收工6:15pm到,5月5日得麻?

指導一下小弟
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-5-4 16:09 發表
多數打  9:00-11:00PM
O,有緣再會 ,
如果打到11點 ,
返到屋企可能比老婆打�■�
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 劉得華 於 2010-5-4 19:23 發表
青衣定長發呢????
我就腳喎
Thank 師兄:
我打錯野,正確係,

長發 體育館 練波 波局
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 防弧王子 於 2010-5-5 12:35 發表
,可否打6-7
ok.
歡迎
我6時10分到,到時見
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 劉得華 於 2010-5-5 12:38 發表
我黎
PM 電話你先
歡迎
我6時10分到,到時見

敬請準

冬沖區,日直肺人一名

愉快球局,多謝各位師兄
冬沖區,日直肺人一名

發新話題