發新話題

【駱克道體育館球局】5月9日 (星期日) 3pm-5pm

【駱克道體育館球局】5月9日 (星期日) 3pm-5pm

日期: 09-05-2010 (星期日)
場地: 駱克道體育館 - 乒乓球
場地地址和電話號碼: 灣仔軒尼詩道225號駱克道市政大廈11樓 (電話:28795521)
時間: 15:00 - 16:00 設施/ 球場編號 5;
      16:00 - 17:00 設施/ 球場編號 5
收費: 首次參與本人球局者免費。已參加過本人球局之波友收費如下:
      學生:    $5
      非學生: $10
名額: 4
1.alex2002
2.KKY
3.浩浩
4.pk1360966

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-5-4 07:27

join

你join我都join

JOIN左都冇用... 邊輪到我地

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-5-2 23:54 發表
JOIN左都冇用... 邊輪到我地
??
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-5-3 00:16 發表

??
新波友(未參舉過本人球局之波友),將獲優先權報名。

你係舊波友,所以無優先?
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

暫時都未有新波友報名...應該會同到你地打架喇

Join

To pk1360966, Raymond628:
    兩位,唔好意思喇,呢次球局已經滿左,有機會再同你地打啦。

由於出奇老鼠來唔到呢次球局,所以由pk1360966頂上。

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-5-8 20:55 發表
#新波友獲優先權報名, 呢蕉有D怪
有咩怪?想同多D人打都有問題?來來去去都係果幾個人唔好玩既,大家都知道曬對方打法=.=

我都來唔到...搵人補我啦

引用:
原帖由 浩浩 於 2010-5-9 06:39 發表
我都來唔到...搵人補我啦
大佬,下次打返電話來啦。我唔係成日睇住個POST嫁.

發新話題