33 12
發新話題

【乒工廠】 四月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】 四月份內部賽成績公佈

1.WayNe
2.Kin
3.Chivas
4.Jon Jon (Guest)

5.Alan
6.Star Pin
7.杰
8.Heidi
9.小明
10.Bing
11.Kenny

12.粒仔輝
13.Skywalker
14.邱仔
15.忠
16.Ping Pong
17.Danny (下線冠軍) liness" />
18.廠長
19.嘉靜
20.飛
21.Terry
22.諾
23.Oper
24.金Sir

25.Charles
26.朗
27.加菲
28.Candy
29.Kelvin
30.潘Sir

31.熹仔

在今個月既內部賽裡,看到各位廠友都進步了不少, 平均水準亦提高了!

新會員Heidi、Star Pin、飛在比賽中表現不錯!而Heidi、Star Pin 都能進身8強
無懼每場讓3分既粒仔輝,在小組面對Bing Sir 和 Oper既挑戰,亦能夠首名出線  
另一邊,新鮮出爐"青少年B組 - 冠軍" Jon Jon亦在今次比賽裡發揮穩定,成績第四
擁有超強防守力既阿Kin先後擊敗Heidi 、Jon Jon殺入決賽   
最近頻頻練球既廠長,成績大有進步!在下線與Danny力爭冠軍,可惜~ 只差一點點!

黎緊乒總排名賽啦!各廠友記得加緊緞練
繼續專心練球,下月再努力 ~~~

(特別多謝: "拜仁"抽空黎做攝影)

恭喜ka lun兄奪冠

恭喜+lun

應該系我挑戰 Bing Sir 和 Oper,都系死里逃生而已.好險ga

內部賽中,我從來未同chivas碰過,真系有圓無份.

多謝晒呀! 今次無遇粒仔輝...唔係...我就瓜得

恭喜!+倫

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-4-26 12:19 發表
多謝晒呀! 今次無遇粒仔輝...唔係...我就瓜得
你甘勁,我邊有機會遇你啊

阿kin好耐都冇打得甘好啦,可惜遇到+LUN,否則可以登頂.

班新仔打得好好......值得一提呀威鬥志一流,全場draw得最多, Heidi ko咗上月亞軍呀忠,而家d女仔好鬼堅 ....

而阿飛不得不提呀,打到打傷腳都繼續同我打,十分尊重大家同比賽,希望佢快d好番,下個月捲土重來!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2010-4-26 12:44 發表
班新仔打得好好......值得一提呀威鬥志一流,全場draw得最多, Heidi ko咗上月亞軍呀忠,而家d女仔好鬼堅 ....

而阿飛不得不提呀,打到打傷腳都繼續同我打,十分尊重大家同比賽,希望佢快d好番,下個月捲土重 ...
但阿忠要讓兩分喎~~
哈哈!下次又到我讓3分啦...

嘉倫兄真係鎮廠之寶呀!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-4-26 12:26 發表

你甘勁,我邊有機會遇你啊
你唔好扮豬食老虎啦...

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-4-26 13:15 發表
嘉倫兄真係鎮廠之寶呀!
野田~ 你幾時過黎打返埸呀!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-4-26 13:22 發表

野田~ 你幾時過黎打返埸呀!
你係咪讓我10分呀?
你係咪教我開無敵發球呀??
你係咪教埋我沖爆拉波呀???
你係咪.........

係既話我即刻飛過黎呀!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-4-26 13:28 發表

你係咪讓我10分呀?
你係咪教我開無敵發球呀??
你係咪教埋我沖爆拉波呀???liness" />
你係咪.........

係既話我即刻飛過黎呀!!
10分 ??   唔好玩我啦!
無敵發球 ?? 我有架咩 ~~
沖爆拉波 ??  我仲要跟你學點樣"拉爆牆" ~~~

我只係想同你切磋下姐...

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-4-26 13:07 發表

但阿忠要讓兩分喎~~
哈哈!下次又到我讓3分啦...
咁咪証明讓分好玩lor.....機會人人有嘛!!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-4-26 13:33 發表

10分 ??   唔好玩我啦!
無敵發球 ?? 我有架咩 ~~
沖爆拉波 ??  我仲要跟你學點樣"拉爆牆" ~~~

我只係想同你切磋下姐...
你唔好咁謙啦!
係你幾時得閒過返我兩招就真...

引用:
原帖由 粒仔輝 於 26/4/2010 12:16 發表
應該系我挑戰 Bing Sir 和 Oper,都系死里逃生而已.好險ga
輝哥你讓我3分再勝2分,大把系手。下次冇分讓、更加冇得打!你係我偶像!

恭喜各位.
板:黑水晶
展藝卓球

33 12
發新話題