83 12345
發新話題

已取消【乒工廠籃球球局】: 5月15日 (星期六) 19:00 - 21:00

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

已取消【乒工廠籃球球局】: 5月15日 (星期六) 19:00 - 21:00

乒工廠籃球球局 : 5月15日 (星期六) 19:00 - 21:00pm  

只限乒工廠會員及特別嘉賓參加

致各位廠友, 場地出現問題, 故擇日重賽, 不便之處, 敬請原諒......==============================
1. 諾 -
2. Gary -
3. 忠
4. 加菲 - 女子最強
5. oldcake - 帶波最快
6. +倫
7. 天樂
8. Joey
9. Bing - 三十年前超級前鋒     
10. Brian仔
11. Kenny
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Special Guest :

1.Phantasy
2.
3.
4.

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

點解依家除咗乒乓波,
仲有其他運動function咁好嘅你地??
o( ^ (00) ^ )o

乜又攪到咁大牙,分分鍾星期一返吾到工
係吾係bing哥果度?
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-4-25 23:11 發表
點解依家除咗乒乓波,
廠友仔話手痕, 想打下籃球, 所以安排下, 等大家玩得開心.......

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-4-25 23:13 發表
乜又攪到咁大牙,分分鍾星期一返吾到工
係吾係bing哥果度?
亞餅, 你估得冇錯, 大家荃灣友近你, 一齊玩, 更何況你打籃球咁勁......

打藍球
kalun咁大隻又屈机

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-4-25 23:18 發表

亞餅, 你估得冇錯, 大家荃灣友近你, 一齊玩, 更何況你打籃球咁勁......
我又大左一年呀,点走呀,好啦..咁我來企下啦
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-4-25 23:20 發表
打藍球
kalun咁大隻又屈机
+倫打乒乓波就勁, 打籃球佢可能只係係度跑咋 !

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-4-25 23:21 發表

我又大左一年呀,点走呀,好啦..咁我來企下啦
你係我地心目中一向都年輕 !

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-4-25 23:11 發表
點解依家除咗乒乓波,
咁你來吾來??你都住得好近啫

幾時攪下打羽毛球好wow, Bing哥係高手

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-4-25 23:25 發表
幾時攪下打羽毛球好wow, Bing哥係高手
羽毛球一定係下一 ROUND !

好可惜,我來唔到

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-4-25 23:29 發表
好可惜,我來唔到
輝哥, 如果你有轉變而黎到, 隨時歡迎

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-4-25 23:31 發表

輝哥, 如果你有轉變而黎到, 隨時歡迎
我十分希望會有轉變

羽毛球上星期打唔夠半粒中就起水泡

等我教下大家打藍球LA!!
chungsphinx

打籃球餅餅好勁呀

預埋天樂呢個籃球隊隊長!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2010-4-26 00:29 發表
預埋天樂呢個籃球隊隊長!
好多籃球高手[img]http://www.hkttf.com/images/smilies/default/[/img]

83 12345
發新話題