32 12
發新話題

有冇香港仔波友?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

有冇香港仔波友?

會係香港仔打波既朋友可以 pm contact 比我
方便約出黎切搓 或者加我 MSN 都得
[email protected]

tigerone is the strongest

me too.

me too!!!!

me too!!!!me too!!!!

me too

me too.

me, 不過你地有幾勁呀? 我怕悶親人

i am south horizons

我華貴的
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

推番起個 post 先...
放假無波友

我放假時都系南區人
鴨利洲大街個場成日都系吉既,多檯到無人有
尋日行開上去睇過,真系水靜河飛
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我的兒子 Water,是 F.1 仔,在大街住.

引用:
原帖由 小過童 於 2011-1-31 10:42 發表
我放假時都系南區人
鴨利洲大街個場成日都系吉既,多檯到無人有
尋日行開上去睇過,真系水靜河飛
梗係吉啦, 我地南區球會呢三個月就係大街打, 個場滑到好似溜冰咁, d網全部都爛既, 真係無癮.  不過我地2月會搬番去黃竹坑打大場, 8張台, 如果各南區人有興趣既, 到時小弟係呢度post出來, 歡迎大家參加, 費用$40 3小時, 大小同價

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2011-1-31 18:06 發表

梗係吉啦, 我地南區球會呢三個月就係大街打, 個場滑到好似溜冰咁, d網全部都爛既, 真係無癮.  不過我地2月會搬番去黃竹坑打大場, 8張台, 如果各南區人有興趣既, 到時小弟係呢度post出來, 歡迎大家參加, 費用$40  ...
期待中

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2011-1-31 18:06 發表

梗係吉啦, 我地南區球會呢三個月就係大街打, 個場滑到好似溜冰咁, d網全部都爛既, 真係無癮.  不過我地2月會搬番去黃竹坑打大場, 8張台, 如果各南區人有興趣既, 到時小弟係呢度post出來, 歡迎大家參加, 費用$40  ...
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 7# 的帖子

回復 18# 的帖子

幾時得閑約出來打下波,

仲要唔要香港仔球友?

我華fu的, tel:xxxxxxxx
請勿張貼個人電話,請善用pm吧

見打親波都係CHING
有無C姐打波?
我係利東

32 12
發新話題