發新話題

【港灣道波局】: 1月17曰(星期四) 8:00-11:00pm 灣仔港灣道體育館(Finished)

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-13 11:02 發表

再多兩三個就book
即係點???

沽爺仔:

已book 20-21 t7 & 21-22 t6
請加我及寶逹偉

名額可多一人

回復 52# 的帖子

11 人 full :handshake

引用:
原帖由 沽爺仔 於 15-1-2008 22:18 發表
11 人 full :handshake
亞偉聽日先confirm 到我
你預多一個人會好啲(若有參加者)

我想做後備﹐若然有人取消﹐請加我﹔或如果有人放 Airplain, 請打啤我﹐我o係屋企行過o梨only 3 分鐘, thanks :)
本帖最近評分記錄
  • 沽爺仔 +5 Join Ball Game 2008-1-16 13:52

引用:
原帖由 啊海 於 16-1-2008 11:19 發表
我想做後備﹐若然有人取消﹐請加我﹔或如果有人放 Airplain, 請打啤我﹐我o係屋企行過o梨only 3 分鐘, thanks :)
沽爺兄confirm 你

反正三張枱, 十二個人good fit, 岩岩好兩上兩落
本帖最近評分記錄
  • 沽爺仔 +5 Join Ball Game 2008-1-16 13:52

引用:
原帖由 啊海 於 2008-1-16 11:19 發表
加埋你,12人

參加波 game 的人可以 +5

引用:
原帖由 啊海 於 2008-1-16 11:19 發表
check pm ;P

Thanks 沽爺仔﹐I can't go msn at work, and I don't have internet at home yet !!  I've just moved to a new place, but I'll add u once it's ready, thanks.

引用:
原帖由 sam 於 2008-1-16 17:24 發表
我想問下係咪港灣道果個場...即係有個swimming pool 係隔離果個??
係,

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-1-11 14:41 發表
已book 2張4,5號檯,可打至8-11 pm Smallstar -->>( 已book 5號檯 8-10) 不過我無咁早到,場紙會電郵比輝 Sir)

已有11人,3張檯名額11人
1.沽爺仔 8-11
2.
3.Oscar 大師 8-9
4.版主殺手 8-11
5.smallstar  9-1 ...
名額尚餘一位,留手提確認

明晚4,5,7,號檯見

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-1-16 18:43 發表

名額尚餘一位,留手提確認

明晚4,5,7,號檯見
點解所有檯都無 book 10-11pm ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係未 名額餘一位,今晚想黎 :call:

引用:
原帖由 HKSpurs 於 17-1-2008 10:22 發表
係未 Full 左,今晚想黎 :call:
你pm 手提 沽爺仔啦

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-17 10:24 發表

你pm 手提 沽爺仔啦
已 PM 了 :victory:
本帖最近評分記錄
  • 沽爺仔 +5 Join Ball Game 2008-1-17 11:50

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2008-1-17 10:22 發表
ok , You can come tonight

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2008-1-17 10:22 發表
好早之前大家打過波

沽爺仔

寶達偉今晚要加班不能來

發新話題