26 12
發新話題

【雷蒙月賽0320】成績公佈

【雷蒙月賽0320】成績公佈

冠軍: Eric
亞軍: 乒乓小王子
季軍: Andysir
殿軍: Garic

八強: 乒粒仔
          狂沖
          Carfielddog
          alan123

下線冠軍: 球痴
下下線冠軍: Alivivi

排名榜

排名榜已於20100325更新!!

恭喜各位.....

但係Eric係完全屈機.........!!!!

恭喜eric

回復 4# 的帖子

點屈機

恭喜eric

師傅真係又有型, 又好波呀!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-3-21 22:21 發表
師傅真係又有型, 又好波呀!liness" />liness" />
冠亞軍都是絕頂高手

狂沖也很利害,但不幸對住eric

謝謝各位支持
比賽對手很多水平都是差不多呢^^
to raymondsir: 都唔係屈機,決賽贏到都一額汗啦....而且小組都差d輸啦~^^
下次無咁好彩啦~~~

我要投訴球痴打假波呀
raymondsir下次要加佢廿蚊呀

恭喜eric, 我都話你屈機架啦

好多人都認為eric屈機,下次打比賽,除左甲組,應該全場讓2分。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-3-22 01:20 發表
好多人都認為eric屈機,下次打比賽,除左甲組,應該全場讓2分。
你都要讓呀~
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

恭喜!

恭喜!eric

引用:
原帖由 亞俊 於 2010-3-22 03:21 發表

你都要讓呀~
嚴重同意

恭喜 Eric ^^

26 12
發新話題