發新話題

【觀塘區波友】: 我是一名新手 Andy, 球技差勁, 唔知有無朋友願意和我打呢?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【觀塘區波友】: 我是一名新手 Andy, 球技差勁, 唔知有無朋友願意和我打呢?

引用:
原帖由 andy 於 2008-1-6 16:10 發表
Hi 各位,
我是一名新手, 球技差勁, 唔知有無朋友願意和我打呢?
請留言! 謝謝
Andy
Welcome

:lol

引用:
原帖由 andy 於 2008-1-6 16:10 發表 Hi 各位, 我是一名新手, 球技差勁, 唔知有無朋友願意和我打呢?請留言! 謝謝Andy
where you, where r u live ?

回復 4# 的帖子

Welcome you...你去
觀塘區報左到先 la

e 度有不同水平的波友, 只要你注明...會有合適的人找你打波

http://hkttf.com/viewthread.php? ... page%3D1&page=2

:handshake :lol 歡迎Andy加入!

引用:
原帖由 andy 於 2008-1-6 23:24 發表
Hi All,
I live in Kwun Tong, but I can go whatever you like.
Please add my MSN: [email protected]
歡迎 Andy ...........
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 andy 於 2008-1-6 16:10 發表
Hi 各位,
我是一名新手, 球技差勁, 唔知有無朋友願意和我打呢?
請留言! 謝謝
Andy
夜晚有時間可call我,到我樓下打,果度會有我的街坊招呼你

等我地同你操 Fit D:lol
最新乒器...........................................

乒乓小王子是堅料.....你昨天同邊個打呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-11 18:39 發表
乒乓小王子是堅料.....你昨天同邊個打呀
是他自稱乒乓小王子,他不知道原來乒乓小王子是堅料:lol

引用:
原帖由 iamscorpion 於 2008-1-11 18:48 發表

andy兄尋日就係同我打:victory:
WElcome............到這個吹水大家庭:lol

( Andy 是我的舊同事兼老死 ) 下次你同 andy 打波可以 call 埋我都得:handshake

引用:
原帖由 andy 於 2008-1-11 19:08 發表
下~~~~~~~
真係有個堅料叫 "乒乓小王子" 呀? :L
我隨口吹下咋!

唔好意思呀! 堅野"乒乓小王子", 無心冒認架! :L
你查下 d post 便知乒乓小王子有幾堅 :loveliness:

welcome to kwun tong......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

發新話題