發新話題

【HKTTF 球局】3月19 (星期五) 8:00-11:00pm 博一球館 (六張枱)

引用:
原帖由 44_66 於 2010-3-18 17:08 發表

許係 圓形拍 喎
中日 混合囉..同閃光5 板形. 日直拍柄.
有日直的速度, 又有中直的靈巧..再有中國膠皮的旋轉...
加下佢0既驚人體力...無得頂!!

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-3-18 17:15 發表

你講到咁.....你更係同拒打過定啦....
打唔少啦, 我未贏過佢..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-3-18 17:19 發表

唔係呀.....講真....
真!!! 絕對真. 上次對賽在工聯會.  好多人知的..

引用:
原帖由 Mouse 於 2010-3-19 12:39 發表
46 Gor. Although I still have a bit sick (Diarrhea), I will show-up on tonight game.
good!  坐下吹水都好..

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-3-18 17:42 發表

真係要會一會.......
會一會, 打一打, 轉頭執波..哈哈..
因為真係好沖....

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-3-19 14:07 發表

個個都係咁啦......會一會.....打一打.....沖一沖......然後執波........跟住再嚟..

真係好沖.....咁啱啦...............乘機學下嘢........
咁你要快d mark佢喇..今晚人多..好搶手的..

引用:
原帖由 Terence 於 2010-3-18 10:11 發表
身心摧殘, 體無完膚
好似乒乓人大哥咁...
希望下次見番隻完整老鼠啦
好似我咁受到 "熱情"的款待...哈哈.
今晚我可能都會上去...

我昨晚被james007捉左做炮灰呀...(熱身)..

007對我時, 明顯專登打出界...
要我去執波...

發新話題