57 123
發新話題

昨天,你拎到第一面獎牌

這是好的開始, 有第一次,自然會有第二次

引用:
原帖由 bond 於 2010-3-14 23:29 發表
這是好的開始, 有第一次,自然會有第二次
謝謝你對小兒的鼓勵

恭喜恭喜!
Really something to be remembered Wor!
But I am sure there will be many more to come la!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-3-15 10:17 發表

呀 ben 是初級會計師 , 超忙 , 球技下跌左 5 成 , 相信 令郎已經輕易可以 ko 許 , 至於小弟就 不定時出現於聯和墟打波
希望有緣遇到你 la

引用:
原帖由 hkcuber 於 2010-3-15 14:32 發表
恭喜恭喜!
Really something to be remembered Wor!
But I am sure there will be many more to come la!
Thanks hkcuber

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-3-14 22:34 發表

多謝分享你的心得!

一定要有鬥心先有幾會贏,totally agreed!

By the way, 你好勁呀
過獎啦,希望你仔仔都有不服輸的精神,此日可待!

回復 1# 的帖子

KUNG HEI

引用:
原帖由 HCLAI 於 2010-3-15 20:26 發表
KUNG HEI
Thanks

引用:
原帖由 forest 於 2010-3-15 20:06 發表

過獎啦,希望你仔仔都有不服輸的精神,此日可待!
謝謝你對小兒的鼓勵

不服輸的精神,他在學習中,
哈哈哈, 要他真正做到, 來日方長呀

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-3-14 08:48 發表
你打波巳一年九個月了,
昨天拎到第一面獎牌 (大埔及北區學界乒乓球賽丙組季軍)!
來之不易, 所以我在此一記!

http://f20.yahoofs.com/hkblog/b7 ... g/ap_20100314082827 ...
恭喜,繼續努力,你仔仔用咁小時間就可以令到獎牌,good job
(我小6都囉過...但係其實輸晒..搵隊友補穫~)
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2010-3-17 17:49 發表

恭喜,繼續努力,你仔仔用咁小時間就可以令到獎牌,good job
(我小6都囉過...但係其實輸晒..搵隊友補穫~)
Thanks !

blueskyson 從初賽到決賽, 共輸了比兩個對手!
其實都是各隊員打得好, 才險取此組季軍

恭喜,恭喜!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
本体分裂

blueskyson 得到打波以來第一面小小的牌仔后,
得到好多網友的祝賀及鼓勵,

謝謝各位!

引用:
原帖由 yyc324 於 2010-3-19 22:15 發表
恭喜
Thanks yyc324

57 123
發新話題