24 12
發新話題

【HKTTF 球局】3月12(星期五) 8:00-11:00pm 博一球館 (六張枱)

【HKTTF 球局】3月12(星期五) 8:00-11:00pm 博一球館 (六張枱)

Doo Zoen Jin will join

i join and my fd join too(浩浩)

Sorry! 3月12日星期五我來不到打波,學校要BBQ,!下星期五會到

你好~我上星期來過的,今天可以帶friend上來打嗎? thanks

sure, welcome
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報名!
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +5 歡迎參加 2010-3-12 13:00

what is then meaning of below??

報名!

ok welcome jack
香港乒乓網

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-3-12 17:16 發表
我又報名    mao今晚黎唔黎?
哈..我唔記得打俾你

i will come, but later  你想抄我
香港乒乓網

我想過黎...有無波打?
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +5 welcome 2010-3-12 18:04
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 44_66 於 2010-3-12 18:07 發表

本來係 below 18歲咁解 , 不過而家亂哂 , 你吾洗理許架喇

p.s. 一定吾係 球技 below 咁解
haha

24 12
發新話題