發新話題

有冇聽過不要抄人11:0否則有報應

有冇聽過不要抄人11:0否則有報應

有冇聽過或者教練提過不要抄人11:0否則有報應?
另外會否8:0 / 9:0 時放1分?

I say it all the time....usually right when I am losing 0:8....

8:0就放太早吧,好多人10:0先放一分

我10:0照打唔會放鬆 , 因為如果打到10:0之後俾人反敗為勝 , 我怕自己頂唔順 , 爆血管死

我印象中 , 今年到現在為止 , 都打了4至5次 11:0 , 未有報應既跡象 !

引用:
原帖由 james007 於 2010-3-5 02:57 發表
I say it all the time....usually right when I am losing 0:8....
This sentense 蠱惑

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-3-5 09:49 發表
打波唔係嬴就係輸.......11比0......同11比1.....有乜分別.......係輸就係輸.........何必比個直口自己........

落得場就預左被人炒11:0.  耐唔終我都被人炒, 已經慣左, 無感覺.
無論炒人或被人炒, 順其自然喇.

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-3-5 10:02 發表
我印象中 , 今年到現在為止 , 都打了4至5次 11:0 , 未有報應既跡象 !
Wow, This year you 抄 gor 人 11:0 4 至5 次 already???  Yam Ging, Yam Ging ar...

引用:
原帖由 james007 於 2010-3-5 02:57 發表
對007 一定無得放水,你贏緊10:0都會比佢反勝。

引用:
原帖由 檜之友 於 2010-3-5 16:44 發表

要嬴007.....10:0......你都好犀利囉!!!!!!!
果個人唔會系我,我唔比007抄都偷笑囖。

引用:
原帖由 james007 於 2010-3-5 14:52 發表

Wow, This year you 抄 gor 人 11:0 4 至5 次 already???  Yam Ging, Yam Ging ar...
真係好勁秋...我連炒人腸既實力都無..
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

發新話題