發新話題

渣打 10 km 相片

渣打 10 km 相片

跑咗個幾鐘,
影咗百幾張相!

http://www.fotop.net/blueskyson/2010_SCM_10KM?page=1

我都有跑,我10K跑58分多D

引用:
原帖由 tong3307 於 2010-3-3 17:51 發表
我都有跑,我10K跑58分多D

回復 3# 的帖子

我5:15開跑,見5到你,可能5同組

點解人地攪馬拉松多我地個馬拉松咁多人......ha ha just kidding
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-3-3 18:03 發表
點解人地攪馬拉松多我地個馬拉松咁多人......ha ha just kidding
因為人地可以在東區走廊上跑
如果論壇可以在青馬橋、禮賓府、東區走廊等地方搞,應該都會多d 人 kakaka

引用:
原帖由 tong3307 於 2010-3-3 18:00 發表
我5:15開跑,見5到你,可能5同組
我陪朋友跑 10 km. group 3 , 6:30 開跑

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-3-3 18:03 發表
因為, 我地個馬拉松冇係電說賣廣告!
Please think about it.

Hahahah

引用:
貓兄:
請考慮 我地個比賽在各區體育館宣傳! No kidding,

可聯络體育館 to see if they allow us 在其通告板上張貼我地個比賽的 宣傳單 (A 4 size)!
若許, 再請各區 members 幫手!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-3-3 19:21 發表

貓兄:
請考慮 我地個比賽在各區體育館宣傳! No kidding,

可聯络體育館 to see if they allow us 在其通告板上張貼我地個比賽的 宣傳單 (A 4 size)!
若許, 再請各區 members 幫手!
好提意 ! 相當有見地 !

引用:
原帖由 文仔 於 2010-3-3 22:28 發表

好提意 ! 相當有見地 !
Thanks

好精彩的照片!

發新話題