32 12
發新話題

原來bond兄係潮友,重上埋報!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

原來bond兄係潮友,重上埋報!!!

http://bee.newmonday.com.hk/showfeature.php?id=121
第10頁

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

嘩!!咁堅

潮Bond!

This Bond is more famous than me......

Wyman之外---> Bond Chan

犀利

咁勁既...咩報黎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

我好有幸同佢做過隊友呀!
o( ^ (00) ^ )o

咁堅!
真係要請教佢啦...

Add oil! We always support you!

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-3-2 09:09 發表
佢而家系我隊友呀! ( 佢貢潮、我貢老餅 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-3-2 09:09 發表
我都係喎..雙打partner添.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

勁呀!

超勁!!!!下次見到佢要請教佢呀!!!!

嘩! 同佢打左咁耐波,都唔知佢原來咁堅,勁!!!

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2010-3-2 00:11 發表
Wyman之外---> Bond Chan
我很喜歡看Wyman 的文字, 其文字意味深長, 十分到肉的文字, 可惜我沒有佢咁好文筆,唯一和他相似的地方係"最憎寫寫字, 最愛買嘢" (很多都是大佬的物資)

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-3-2 13:05 發表
嘩! 同佢打左咁耐波,都唔知佢原來咁堅,勁!!!
不過有七成時間我都係隱藏實力, 呢D野睇時間及心情...

ccccccccccccc

32 12
發新話題