發新話題

【灣仔駱克道球局】3月27日 (星期六) 8-10/11pm 灣仔駱克道體育館(6張檯)

無位、等後補

無位、等後補

added,人多可再加檯

sorry ar cant join next time la
校長攪多d駱克道啦

sorry

臨時要返夜班、放棄參加。謹請譚校長見諒!
本帖最近評分記錄
  • 輝Sir +10 唔來都預早通知,有素質的會員! 2010-3-22 22:22

引用:
原帖由 輝Sir 於 2010-3-22 22:07 發表
老友記,wellcome

sorry  有事來不到

如果有位, 我想參加.

回復 36# 的帖子

added

Let me join it plz.
Pen Hold: Butterfly ALC + Tibhar EL-P & Xiom Vega Asia
Hand Shake: Butterfly Viscaria + Tibhar Aurus & Xiom Vega Asia

引用:
原帖由 輝Sir 於 2010-3-22 22:07 發表
嘩...輝蛇出關喇.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

校長有無啤酒隊
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-3-26 15:49 發表

嘩...輝蛇出關喇.
隻天殘腳都休養咗成年幾,都係時候要見下人

爆到咁
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

Join

回復 41# 的帖子

正確

回復 42# 的帖子

你來一定有人同你隊

引用:
原帖由 ncc321 於 2010-3-27 09:03 發表
是不是太多人呢...我見意打兩局,兩局後換人
平均一張檯四個人,一張五個,三局兩勝,兩上兩浩落,都唔算多,你睇下霄夜球局,有時廿個人四張檯,重爆!

睇下偷噁唔偷到雞出來

反正聽日 off 好回味那個 " 風花雪月 " 啤
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Join,thx
削球俱樂部

發新話題