發新話題

【乒工廠】 二月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
我回來了

恭喜小明,下次要讓我3分

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-3-1 12:46 發表
我真係好睇狀態, 上星期四我打咁多場, 輸足咁多場,
今次知道同gary同+倫一組, 我真係諗住疊埋心水打下線
但係尋日打波有番dd手感, 至勉強加d運氣至羸到gary同+倫,
我相信下次就真係冇咁好彩.
如果有幸碰到小邪童,我都真係諗住疊埋心水打下線

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-1 13:56 發表

jason 你的確進步不少呀!! 尤其係正手,到檯率好高!!!
jason一向好波,只系總系打唔出來.今次可以話系水到渠成

點解D special guest 都系第三Ge?

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-1 23:45 發表

等你好耐
我D時差未倒番過來

錯過左Candy D餅,真系可惜.不過,一過年Candy就請吃餅,系唔系.............

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-3-2 00:00 發表
多謝Candy姐的西餅
我又做左魚腩
今次又進步左

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-3-2 00:01 發表

去左邊
大6

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-3-2 09:38 發表

輝哥仔返黎啦, 係大陸搵左幾多個老婆 ?
都有好幾個

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-2 13:52 發表

厲害呀...輝哥而家打波一定無晒力
慚愧,我打波一向都冇乜力啦.點似得你甘暴力仲甘型呢

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 14:45 發表

wowo 你地個個都甘識講野, 攪到我鬼死甘唔好意思 如果你唔想飲ka lun d汽水, 我幫你啦
夠啦,你再做善事的話,天樂會high到頂唔順ga

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 16:02 發表

真係無呀, 佢上星期同我打, 真係好鬼型架

係播, 點解唔見你既
唉,只能講同你無圓啦.知你不但止靚,打波又好,目賭過你打波的風采,只可惜無機會領教.此為我一大遺憾

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-4 10:13 發表

甘真既大話都講得出, 今晚你要讓我5分呀
家姐,我唔系ka lun,唔系天樂,更加唔系廠長,我冇佢地甘勁,點可以讓分呀 同你打,你唔好炒我甘多,手下留情呀.唔該

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-4 15:30 發表

ka lun讓我6分, 廠長5分, 天樂4分, 甘照排你應該讓我3分囉, 多多指教
Baby,多謝你睇得起我呀,我仲未排到甘前呀,天樂后面仲有成隊人,排到去尖沙咀呀,我都要去到佐敦.

發新話題