發新話題

【乒工廠】 二月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
恭喜呀安得到家倫的

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2010-3-1 11:55 發表

而家我要收返~~~
作為長輩!! 要言出必行呀!!!

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:11 發表

安仔真係幸福
希望佢繼續進步啦

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:23 發表

廠長,你放心都得啦..今次比賽我見到安仔打得好穩定,少了以往的心浮氣"醋",他一定一天比一天進步
近來排小朋友的確勁咗好多!! 所以我都要好好操練下

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-1 12:55 發表

你係實至名歸ga!!你打得好手風順,加油呀
同廠長和+倫一組..係比死亡更死亡既組別,你能夠突圍而出,真係好唔簡單
+倫都讚你,所以你要繼續加油~~邪王諾
係la.....對住呀諾同邱仔好似唔識打波咁!! 真係慘!!!

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2010-3-1 13:52 發表

今次只係好彩先至贏你, 吾係第二局擦網迪死而險勝, 可能已經比你炒3蛋.
jason 你的確進步不少呀!! 尤其係正手,到檯率好高!!!

大家不要忘記多謝wayne同呀忠,在新讓分制之下,仍參予比賽,發輝體育精神

引用:
原帖由 小明 於 2010-3-1 16:39 發表
呀諾果日好勁ar, 果然進步神速

打到我個定左格, 下次再打過

仲要多謝 Candy d 西餅, 好好味
小明你都進步好多!! 好好努力呀!!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2010-3-1 21:48 發表
冇見一排大家都進步了很多, 希望快啲可以回廠練波啦.
呀moon...!! 你今次都係上線份子呀! 希望你可以早日處理好事情回廠特訓

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-1 23:44 發表
我回來了
等你好耐

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-1 23:55 發表

我D時差未倒番過來
等我令你清醒d

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-1 23:56 發表
錯過左Candy D餅,真系可惜.不過,一過年Candy就請吃餅,系唔系.............
你又想講d乜呢???

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 09:24 發表

我講真架, 你又唔信
天樂!! 家姐睇黎好賞識你wor.....

發新話題