發新話題

【乒工廠】 二月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-2 13:52 發表

厲害呀...輝哥而家打波一定無晒力
慚愧,我打波一向都冇乜力啦.點似得你甘暴力仲甘型呢

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-2 23:10 發表

慚愧,我打波一向都冇乜力啦.點似得你甘暴力仲甘型呢
係呀, 天樂好爆兼型仔呀

Kung Hay

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-2 23:55 發表

係呀, 天樂好爆兼型仔呀
我!? 你講反話
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-3 01:18 發表

我!? 你講反話
我講真架, 你又唔信

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 09:24 發表

我講真架, 你又唔信
天樂!! 家姐睇黎好賞識你wor.....

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-3 12:53 發表

天樂!! 家姐睇黎好賞識你wor.....
多謝呀..家姐..係我既極大榮幸,上次終於同你打番場,我好開心呀!!
廠長...家姐日行一善 如果得到家姐既賞識..比贏家倫汽水更更更更興奮

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2010-3-3 12:56 發表

多謝呀..家姐..係我既極大榮幸,上次終於同你打番場,我好開心呀!!
廠長...家姐日行一善 如果得到家姐既賞識..比贏家倫汽水更更更更興奮
wowo 你地個個都甘識講野, 攪到我鬼死甘唔好意思 如果你唔想飲ka lun d汽水, 我幫你啦

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 14:45 發表

wowo 你地個個都甘識講野, 攪到我鬼死甘唔好意思 如果你唔想飲ka lun d汽水, 我幫你啦
夠啦,你再做善事的話,天樂會high到頂唔順ga

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-3 16:01 發表

夠啦,你再做善事的話,天樂會high到頂唔順ga
真係無呀, 佢上星期同我打, 真係好鬼型架

係播, 點解唔見你既

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 16:02 發表

係播, 點解唔見你既
古仔喎...唔型點係乒壇立足呀
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-3 16:02 發表

係播, 點解唔見你既
唉,只能講同你無圓啦.知你不但止靚,打波又好,目賭過你打波的風采,只可惜無機會領教.此為我一大遺憾

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-3 22:49 發表

唉,只能講同你無圓啦.知你不但止靚,打波又好,目賭過你打波的風采,只可惜無機會領教.此為我一大遺憾
甘真既大話都講得出, 今晚你要讓我5分呀

引用:
原帖由 brian1115 於 2010-3-3 21:54 發表

古仔喎...唔型點係乒壇立足呀
原來天樂姓古, 真係失覺哂

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-4 10:13 發表

甘真既大話都講得出, 今晚你要讓我5分呀
家姐,我唔系ka lun,唔系天樂,更加唔系廠長,我冇佢地甘勁,點可以讓分呀 同你打,你唔好炒我甘多,手下留情呀.唔該

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-4 11:27 發表

家姐,我唔系ka lun,唔系天樂,更加唔系廠長,我冇佢地甘勁,點可以讓分呀 同你打,你唔好炒我甘多,手下留情呀.唔該
ka lun讓我6分, 廠長5分, 天樂4分, 甘照排你應該讓我3分囉, 多多指教

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-4 15:30 發表

ka lun讓我6分, 廠長5分, 天樂4分, 甘照排你應該讓我3分囉, 多多指教
Baby,多謝你睇得起我呀,我仲未排到甘前呀,天樂后面仲有成隊人,排到去尖沙咀呀,我都要去到佐敦.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-3-4 15:37 發表

Baby,多謝你睇得起我呀,我仲未排到甘前呀,天樂后面仲有成隊人,排到去尖沙咀呀,我都要去到佐敦.
甘係佐敦等你呀

引用:
原帖由 家姐 於 2010-3-4 16:15 發表

甘係佐敦等你呀
小弟係尖沙咀排到官塘啦...
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2010-3-4 18:14 發表

小弟係尖沙咀排到官塘啦...
甘今晚係觀塘見啦

發新話題