24 12
發新話題

病了三星期, 但 Sun就是渣打10公里!

病了三星期, 但 Sun就是渣打10公里!

我病了(感冒)三星期, 今星期剛好番D,
今晚又開始跑番步(只跑了2公里)!

今星期日, 已約 了一班朋友跑渣打10公里賽 ,
太太話我久未你練跑, 怕出事, 叫我放棄,
但我慢慢跑, 10公里應該 no problem 的!
Good luck to me la

努力

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-22 22:07 發表
努力
Thanks 牙龜

add oil...

+oil
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

慢慢來 , 唔好急 , 有需要時求救 , 唔好怕羞 !!

今日星期一,重有6日,呢幾日休息足d,你本身都跑開,問題唔大既,當然都要睇你抱乜野心態落場啦(贏?志在參與?挑戰自己?),唔好谷到太盡就得架喇,我都好想去,無奈要當更.....

Bluesky, 保重身體+油!

我都參加左~~~你邊組呀

take care

其實我都對你有信心,
你應該可以完成到,
不過都唔好夾硬黎呀!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 3070 於 2010-2-22 23:52 發表
今日星期一,重有6日,呢幾日休息足d,你本身都跑開,問題唔大既,當然都要睇你抱乜野心態落場啦(贏?志在參與?挑戰自己?),唔好谷到太盡就得架喇,我都好想去,無奈要當更.....
my friend:講等於冇講.............當更la............

bluesky 盡自己能力......la

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-2-22 22:53 發表
慢慢來 , 唔好急 , 有需要時求救 , 唔好怕羞 !!
Yes, 小風

引用:
原帖由 3070 於 2010-2-22 23:52 發表
你下年玩la
我志在同朋友聚一聚, 一齊跑下

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2010-2-23 01:26 發表
我都參加左~~~你邊組呀
Group 3, 你呢?

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-23 00:01 發表
Bluesky, 保重身體+油!
Thanks feideepking

引用:
原帖由 hcgppg 於 2010-2-23 01:31 發表
take care
Thanks lochrisisme, superplayer"@ssc and hcgppg

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-2-23 10:22 發表
其實我都對你有信心,
你應該可以完成到,
不過都唔好夾硬黎呀!
謝謝, 我應該可以完成到

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2010-2-23 21:51 發表

my friend:講等於冇講.............當更la............

bluesky 盡自己能力......la
Thanks 悠閒一族

係囉慢慢跑啦!!
wai

24 12
發新話題