發新話題

【乒工廠球局】: 1月6日 (星期日) 2:00 - 6:00pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
明天可能會來,但要先看明天節目安排成點至決定,先不要計我在內. :)

我可到....還不知有沒有位?

引用:
原帖由 arcadiang 於 2008-1-5 23:32 發表
我可到....還不知有沒有位?
可以!!!!!!!:)

今日好好玩, 謝謝 gary 哥.
今日來了一位好勁的女將......同埋 candy 今日好堅...比她拍死 !! :L

果位女將是何人:o

今日好攪笑....個女仔一入來, yiu yiu 指住我同她說 ...就是他, 同我 KO 左佢.

好似d 白社會的大佬個女叫 d 靚個野 :L   嚇到我陣晒

咁惡:funk:

係ar...我個心而家仲驚緊 :L

個女仔係咪成日要搵gary哥哥果個:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-6 23:16 發表
果位女將是何人:o
早前成日要 gary 哥哥同佢打波個位 :)

今日時間太牢...下次要同 cola, moon, 諾打波...
好開心同左茄菲打...對上一次同她打, 是一年多前啦  !

gary 哥哥又的確風席篇篇

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-6 23:34 發表
今日時間太牢...下次要同 cola, moon, 諾打波...
好開心同左茄菲打...對上一次同她打, 是一年多前啦  !
頭先睇番 d 片, cola 真係好似馬林. :lol

物佢唔係馬琳咩 ?  我以為他是馬琳....下次比賽不如叫他頒奬 ....型爆 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-6 23:46 發表
物佢唔係馬琳咩 ?  我以為他是馬琳....下次比賽不如叫他頒奬 ....型爆 !
yes, 搵馬林頒獎一定型爆 :lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-6 23:22 發表
今日好攪笑....個女仔一入來, yiu yiu 指住我同她說 ...就是他, 同我 KO 左佢.

好似d 白社會的大佬個女叫 d 靚個野 :L   嚇到我陣晒
可惜都比你 KO 左.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-6 23:35 發表
gary 哥哥又的確風席篇篇
係呀! 我都覺得佢好有型呀!:lol

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-6 23:42 發表
頭先睇番 d 片, cola 真係好似馬林. :lol
邊忽似? :funk: 我覺得羅剎剃短d頭髮仲似啦:L

引用:
原帖由 Cola 於 2008-1-7 08:02 發表

係呀! 我都覺得佢好有型呀!:lol
借問聲有乜咁型???:L

我去左呀..記得加我分呀 ! :lol
本帖最近評分記錄

發新話題