60 123
發新話題

【乒工廠】: 2007年12月份內部賽 結果

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2007年12月份內部賽 結果

1.龍
2.Martin
3.Gary
4.羅殺
5.Johnny
6.Brian
7.諾
8.Topgun
9.高仔
10.oper
11.alvin
12.anthony
13.hong
14.whkwhk
15.Candy
16.moon
17.Bing
18.hoi yi
19.影
20.Zoe

又輸比Martin.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Q

今日出到線兼第七名, 算有交代,:)
多謝靚靚瑤瑤小姐, 幫我抽到好簽:kiss:

ps : 所有隊有既技術一個月比一個月高強, 一個月比一個月難打:Q
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-30 21:27 發表
今日出到線兼第七名, 算有交代,:)
多謝靚靚瑤瑤小姐, 幫我抽到好簽:kiss:

ps : 所有隊有既技術一個月比一個月高強, 一個月比一個月難打:Q
可惜抽不到同你一組!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-30 21:29 發表

可惜抽不到同你一組!!!!!!!!!!:Q
冇興趣兼唔想同你一組喎!:victory:

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-30 21:30 發表

冇興趣兼唔想同你一組喎!:victory:
我想同你一戰:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-30 21:32 發表

我想同你一戰:Q
等1月1日先啦:time:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-30 21:51 發表
龍...? who is he, 我今日有無同他打過呢 ??  是否日直
no.....!! 直板橫打ga...!! 高高瘦瘦:)

開口中....羅殺又同 Martin 一組.....:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-30 21:52 發表

no.....!! 直板橫打ga...!! 高高瘦瘦:)
著紅色戰衣果位?

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 21:55 發表

著紅色戰衣果位?
yes:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-30 21:56 發表

yes:lol
我一路睇住佢打都覺得佢局局水準好平均(在我離開前計):lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 21:57 發表

我一路睇住佢打都覺得佢局局水準好平均(在我離開前計):lol
有見地!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-30 21:59 發表

有見地!!!!!!!!!!!!!:)
不過佢好彩無遇到我:@

否則................

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-30 22:00 發表

真系六合彩又唔見中呀:L
係囉..係囉.....不過可能未係時候者....:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-30 22:00 發表

真系六合彩又唔見中呀:L
你照得鏡多嘛;P

引用:
原帖由 啊龍Lung 於 2007-12-30 22:07 發表
所以小弟多謝前輩承讓/// 放小弟一馬..先至好才贏....多謝曬^.^
呢啲咪波品囉:P

下次遇到比番局我贏下喎:handshake

引用:
原帖由 啊龍Lung 於 2007-12-30 22:07 發表
所以小弟多謝前輩承讓/// 放小弟一馬..先至好才贏....多謝曬^.^
多謝曬係你口頭禪wor...!!!!!!:lol

引用:
原帖由 啊龍Lung 於 2007-12-30 22:09 發表
GARY 咁形容我都有GA.... 應該話半桶水横打 , 高高瘦瘦的那個...咁先得
你慊過頭喇!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 啊龍Lung 於 2007-12-30 22:09 發表
GARY 咁形容我都有GA.... 應該話半桶水横打 , 高高瘦瘦的那個...咁先得
你板橫打, 點只半桶水, 最低限度係大大桶水

60 123
發新話題