發新話題

【新界區月賽】: 1月27日 (星期日) 18:00 - 21:00 荃灣蕙荃體育館 (完)

我鐘意 d 奬品......;P

haha..我又買得唔得架???

you buy yourself ??:loveliness:   sure ok la...sure win!!

haha......都唔知邊個賠俾我...

我買其他人會好d 喎..hoho

明天月賽 會有參賽者 於17:00 到場熱身嗎

好榮幸明天將會有特別嘉賓抽籤

引用:
原帖由 martinhkc 於 26-1-2008 10:37 發表
特別嘉賓???
係呀
哈哈

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-26 10:37 發表
特別嘉賓???
你又無份打, 關你乜事呢?:P

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-26 10:17 發表
好榮幸明天將會有特別嘉賓抽籤
重有邊個會在你口中喻為特別呢;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-26 11:03 發表

你又無份打, 關你乜事呢?:P  
個特別嘉賓會唔會係你架........

:lol

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-26 23:19 發表

個特別嘉賓會唔會係你架........
聽日咪知囉.....:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 26-1-2008 16:49 發表

重有邊個會在你口中喻為特別呢;P
你好醒呀~~~~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-27 10:12 發表

你好醒呀~~~~
所以我今日手痛都來;P

:lol 墊底孖寶墊底成功:handshake

what is the rsult ?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-27 20:50 發表
what is the rsult ?
Goku 嬴左...詳情羅殺應該會稍後 post 出黎....
佢帶埋女朋友仔黎...點都要嬴啦...:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-1-27 20:38 發表
:lol 墊底孖寶墊底成功:handshake
輝sir:
  哈哈我地墊底成功,弓起弓起
咁都估到呢條Q要加分啦∼∼哈哈

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-27 22:03 發表

Goku 嬴左...詳情羅殺應該會稍後 post 出黎....
佢帶埋女朋友仔黎...點都要嬴啦...:lol  
:lol :lol :lol :lol :lol 弓起弓起呀!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-24 08:05 發表
4, 7, 9   Place   二串三
how about my prediction ?

4. Goku (天水圍) +10
7. Ray (沙田) +10
9. 太陽之子一號 (荃灣) +10

發新話題