發新話題

【新界區月賽】: 1月27日 (星期日) 18:00 - 21:00 荃灣蕙荃體育館 (完)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 11-1-2008 00:11 發表
退出唔緊要,最緊要是要事先講聲 ! 有交帶
我都係咁話, 放飛機者死

日期 : 1月27日 (星期日)

時間 : 18:00 - 21:00 (請各位於17:45分到3號場集合抽籤)

地點 : 荃灣蕙荃體育館壁球場1,2,3

人數 : 16人

費用:$30

奬項:待定

比賽形式:分4組, 每組4人, 每組首次名出線打淘汰賽. 每組預先設種籽, 種籽排名根據【HKTTF 球員積分排名榜】, 其餘參賽者到時抽籤.

1. 極道羅殺 (荃灣) +20
2. KITMO (大埔) +10 ("KITMO"退出, 由"jasonyuen (荃灣) "補上) +10
3. puikee1227 (荃灣) +10 (幫手Book 場)
4. Goku (天水圍) +10

5. mrke (荃灣) +10 (幫手Book 場)
6. Dannywk (沙田) +10
7. Ray (沙田) +10
8. Tea@3F(香港討論區)

9. 太陽之子一號 (荃灣) +10
10. YUWU28K (屯門) +5
11. 悠閒一族 (粉嶺) +10
12. 風雲小子 (荃灣) +10

13. wing (大埔) +10
14. 秘密 (天水圍) +10 ("秘密"退出, 由"輝sir"上)
15. AnthonyChoi  (荃灣) +10
16. 太陽之子 (青衣)

Waiting lists:

1. (=^x^=) (將軍澳) +20 (幫手Book 場多十分)
2. 輝sir (港島區) +10 (已補上)
3. Jasonkyy (黃大仙) +10
4. rmak2222 (Richard Mak) (深水埗)
5.
丫肥 (荃灣)
6.

藍字名為已confirm比賽 及 已pm電話給小弟

煩請其餘人仕pm電話給我

(=^x^=) (將軍澳)

佢打邊組呀?

引用:
原帖由 輝Sir 於 13-1-2008 10:58 發表
佢打邊組呀?
無佢份

引用:
原帖由 輝Sir 於 13-1-2008 10:58 發表
佢打邊組呀?
讓俾我地後輩打下

<<公告>>

比賽形式:分4組, 每組4人, 每組首次名出線打淘汰賽. 每組預先設種籽, 種籽排名根據【HKTTF 球員積分排名榜】, 其餘參賽者到時抽籤

種籽如下:

1. 極道羅殺
2. Goku
3. Ray
4. Dannywk
5. 太陽之子
6. 輝Sir(墊底一號)
7. puikee1227
8. mrke

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-13 11:43 發表

比賽形式:分4組, 每組4人, 每組首次名出線打淘汰賽. 每組預先設種籽, 種籽排名根據【HKTTF 球員積分排名榜】, 其餘參賽者到時抽籤

種籽如下:

1. 極道羅殺
2. Goku
3. Ray
4. Dannywk
5. 太陽之子
6. 輝sir

7. puikee1227

原先打算有8名種籽球員, 但根據排名列只有七人有分, 邊個同太陽一號同組就唔好彩
我點解會在種籽名單之上:Q

羅殺你玩我咩:'(

引用:
原帖由 輝Sir 於 13-1-2008 12:02 發表

我點解會在種籽名單之上:Q

羅殺你玩我咩:'(
你係重炮手, 點會無你

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-13 12:10 發表

你係重炮手, 點會無你
好.......我就比人爆比你睇;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 13-1-2008 12:20 發表

好.......我就比人爆比你睇;P

彼此彼此啦:handshake

唔明??:o 點解種籽有我份o既??:L :L

引用:
原帖由 puikee1227 於 14-1-2008 22:26 發表
唔明??:o 點解種籽有我份o既??:L :L
因為你有 1 分, 其他參賽者無分

哦明白!!!:lol

煩請以人仕pm電話給我

引用:
原帖由 bb_cute 於 2008-1-14 22:50 發表

小子加油!悠閒一x加油!:loveliness:
高手魚魂,輸少當........... :funk: :funk:

引用:
原帖由 風雲小子 於 2008-1-15 23:48 發表

高手魚魂,輸少當........... :funk: :funk:
羊就明日新聞,輸就壯烈英魂.... ;P

我ok了....
太陽一號我要問下.........

引用:
原帖由 太陽之子 於 16-1-2008 23:37 發表
我ok了....
太陽一號我要問下.........
so pls confirm asap:handshake

日期 : 1月27日 (星期日)

時間 :
18:00 - 21:00 (請各位於17:45分到3號場集合抽籤)

地點 : 荃灣蕙荃體育館壁球場1,2,3

人數 : 16人

費用:$30

奬項:待定

比賽形式:分4組, 每組4人, 每組首次名出線打淘汰賽. 每組預先設種籽, 種籽排名根據【HKTTF 球員積分排名榜】, 其餘參賽者到時抽籤.

1. 極道羅殺 (荃灣) +20
2. KITMO (大埔) +10 ("KITMO"退出, 由"jasonyuen (荃灣) "補上) +10
3. puikee1227 (荃灣) +10 (幫手Book 場)
4. Goku (天水圍) +10

5. mrke (荃灣) +10 (幫手Book 場)
6. Dannywk (沙田) +10
7. Ray (沙田) +10

10. YUWU28K (屯門) +5
11. 悠閒一族 (粉嶺) +10
12. 風雲小子 (荃灣) +10

14. 秘密 (天水圍) +10 ("秘密"退出, 由"輝sir"上)
15. AnthonyChoi  (荃灣) +10

Waiting lists:

1. (=^x^=) (將軍澳) +20 (幫手Book 場多十分)
2. 輝sir (港島區) +10 (已補上)
3. Jasonkyy (黃大仙) +10
4. rmak2222 (Richard Mak) (深水埗)
5.
丫肥 (荃灣)
6.

藍字名為已confirm比賽 及 已pm電話給小弟

煩請其餘人仕pm電話給我

<<公告>>

比賽形式:分4組, 每組4人, 每組首次名出線打淘汰賽. 每組預先設種籽, 種籽排名根據【HKTTF 球員積分排名榜】(截止26/1/08 12:00), 其餘參賽者到時抽籤(請於17:45 到達)

小組賽:
A組 1,8號種籽
B組 2,7號種籽
C組 3,6號種籽
D組 4,5號種籽

晉級後:

A組首名 vs C組次名
B組次名 vs D組首名
C組首名 vs A組次名
D組次名 vs B組首名

發新話題