發新話題

學界乒乓球賽(大埔北區中學)

學界乒乓球賽(大埔北區中學)

兒子一早就去睇學界乒乓球賽(大埔北區中學),

我則遲d 去!

我去到見到好多熟人, 睇咗幾場比賽, 拍咗幾張 photos 便回家!

兒子當然繼續留在朋友當中,

打氣, 看比賽!

兒子學校兩位甲組哥哥, 今天打得幾好!

Very happy wow

哇!個場咁大既?我地果個勁細呀,東區呀我地,我明天打複決賽,我地初賽係自己D學生計分架,佢話冇錢請人喎,要決賽先請人!

我今日有事去左醫院送我嫲嫲最後一程,淨係黎睇左一陣,你兒子學校甲組第一主力好勁!!!
我個FD岩岩輸左比佢,贏左佢地第二主力,上面有佢幅相呀!上面仲有我地學校女仔既相添....

引用:
原帖由 風吹雪 於 2010-2-6 18:26 發表
哇!個場咁大既?我地果個勁細呀,東區呀我地,我明天打複決賽,我地初賽係自己D學生計分架,佢話冇錢請人喎,要決賽先請人!
東區打邊一個場呀?
明天, 你打複決賽,拍d 相 post 比大家睇睇la,

明天 加油呀!

引用:
原帖由 william011894 於 2010-2-6 18:28 發表
我今日有事去左醫院送我嫲嫲最後一程,淨係黎睇左一陣,你兒子學校甲組第一主力好勁!!!
我個FD岩岩輸左比佢,贏左佢地第二主力,上面有佢幅相呀!上面仲有我地學校女仔既相添....
節哀順變!
下午冇睇, 唔知他學校成績, 你知否?

佢地首名出線...你地聽日都要加油,我會睇黎`

引用:
原帖由 william011894 於 2010-2-6 19:16 發表
佢地首名出線...你地聽日都要加油,我會睇黎`
Thanks ! 小兒剛回家也告訴了我這消息!

不過我E家教緊我個fd 點羸佢地,我個fd會係八強同你地打~

引用:
原帖由 william011894 於 2010-2-6 19:23 發表
不過我E家教緊我個fd 點羸佢地,我個fd會係八強同你地打~
No problem la! 大家盡力打好 d

我打學界時鄧顯孖仔加埋張XX三個打遍天下咁濟

今年得返細佬一個留在鄧顯lu

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-7 00:51 發表
我打學界時鄧顯孖仔加埋張XX三個打遍天下咁濟

今年得返細佬一個留在鄧顯lu
點解只剩細佬一個, 大孖去了那裹呀??

我淨係知有一個去左x新
我f1個年既鄧顯勁到爆~

引用:
原帖由 william011894 於 2010-2-7 08:07 發表
我淨係知有一個去左x新
我f1個年既鄧顯勁到爆~
Oh, I see.

Thanks

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-2-7 07:18 發表

點解只剩細佬一個, 大孖去了那裹呀??
大孖加埋張X銘一齊轉左去基新

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-9 21:21 發表

大孖加埋張X銘一齊轉左去基新
可能他們會考冇25分!
那年我 cousin 得23 分, 未能原校升 A-level, 也去了基新!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-2-9 23:31 發表

可能他們會考冇25分!
那年我 cousin 得23 分, 未能原校升 A-level, 也去了基新!

唉....名校果然係名校,稍有失手就要同同學say goodbye la~

引用:
原帖由 william011894 於 2010-2-9 23:38 發表
唉....名校果然係名校,稍有失手就要同同學say goodbye la~
條條大路通羅馬, 我 cousin 上年巳大學畢業了!

發新話題