21 12
發新話題

呀諾生日快樂!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

呀諾生日快樂!!!!

祝你早日成家立室,邪出一片天!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy birthday, 諾諾,...
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

生日快樂呀~~

Happy Birthday!!!!!!!我都祝你早日成家立室,邪出一片煙
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

小邪童
生日快樂呀~~
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

諾生日快樂!

我都祝你早日成家立室,
Timothy

tks, all
我已經屬於一個叫乒工廠既家入面啦.....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

生日快樂!

諾哥生日快樂!!!
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

hapi b" day
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

happy birthday

Happy Birthday ! 呀, 阿諾, 你就聽吓廠長話啦.

諾諾,生日快樂!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-2-3 15:20 發表
tks, all
我已經屬於一個叫乒工廠既家入面啦.....
系事實,但沒人主飯俾你食.其實諾諾都有幾個女fans啦,只不過未揀定姐.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-2-3 22:42 發表

系事實,但沒人主飯俾你食.其實諾諾都有幾個女fans啦,只不過未揀定姐.
輝哥好嘢, 咁都收到料.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2010-2-4 00:15 發表
輝哥好野, 甘都收到料.
我仲有幸目睹過一次.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-2-4 00:55 發表

我仲有幸目睹過一次.
你竟然係度爆我響口......係咪想死....

TKS ALL

21 12
發新話題